Top 8 - Οι χειρότερες ταινίες του 2008 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Top 8 – Οι χειρότερες ταινίες του 2008

Top-10, Αφιερώματα | 14-6-2016 |

Ναι ναι ναι… Διατρέχουμε εβδομάδα γενέθλιου. Γίναμε 8 χρονών. Και το γιορτάζουμε… Αλλά  είμαστε και ανήσυχα πνεύματα.

Σκεπτόμενοι ότι ξεκινήσαμε πριν από 8 χρόνια, δηλαδή το 2008, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και στην χρονιά που γεννηθήκαμε. Πάμε λοιπόν να δούμε 8 από τις χειρότερες ταινίες εκείνης της χρονιάς. Σημείωση: Αυτές είναι οι 8 χειρότερες μας, τις οποίες δεν μπορέσαμε ποτέ να ανεχθούμε. Σίγουρα υπάρχουν, δυστυχώς, πολλές ακόμα που θα μπορούσαν να μπουν σε αυτή τη λίστα. Αλλά πόσα να αντέξουμε και εμείς…. Περιμένουμε στα δικά σας σχόλια τις δικές σας επιλογές:

8. Deception

deception_2008_1024x768_757097

 

Και σκέφτεσαι εκεί που πίνεις τον καφέ σου: Θα μπορούσε μία ταινία με Hugh Jackman, Ewan McGregor και Michelle Williams να είναι χάλια; Ο σκηνοθέτης Marcel Langenegger φρόντισε για αυτό, και έτσι το 2008 είδαμε αυτή την ταινία.

7. Australia

maxresdefault

Δεύτερη θέση της λίστας, δεύτερη ταινία με Hugh Jackman. Εκείνος και η Nikole Kidman, Αυστραλοί και οι δύο,  πρωταγωνιστούν σε σκηνοθεσία του (αγαπημένου μας) Buz Luhrman, σε μία ταινία που λέγεται “Αυστραλία”, είναι γυρισμένη στην Αυστραλία, αλλά δυστυχώς έπρεπε να μείνει στην Αυστραλία. Ευτυχώς για τον Jackman, παρουσίασε τα Oscar εκείνη τη χρονιά, και το έσωσε.

6. Twilight

bella-and-edward-twilight-2008-_153641-fli_1389728984

Ας μην μιλήσουμε για το frenzy. Ας μην μιλήσουμε για τις ερμηνείες. Ας μιλήσουμε για το γεγονός ότι ακόμα και τα βιβλία ήταν καλύτερα. Επίσης ας μην μιλήσουμε για τους χρυσοσκονισμένους βρυκόλακες. Ας σημειώσουμε όμως ότι η Kristen Stewart πλέον είναι μία εξαιρετική ηθοποιός (είπε και λιθοβολήθηκε από αγανακτισμένους αναγνώστες).

5. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

p01gzcf6

Πυρηνική βόμβα και ψυγείο με τον Indiana μέσα. Monkey chase με τον Shia, σε μία από τις χειρότερες CGI σκηνές ever. Cate Blanchett με γερμανική προφορά. Και το χειρότερο; Ετοιμάζουν κι άλλο. Steven Spielberg αγόρι μου, πρέπει να μάθεις να σταματάς.

4. Speed Racer

09speed.xlarge1

Ή αλλιώς η επιτομή του “εικόνα πάνω από όλα, και το σενάριο φεύγει από το παράθυρο”. Ναι μεν είχε την αγωνία του, ναι η εικόνα του ήταν καταπληκτική, αλλά η ιστορία έδειξε ότι οι αδερφές Wachowski, είχαν κάποτε μία ιδέα, το Matrix, τους ήρθε άλλη μία, με το Cloud Atlas, αλλά πριν και μετά από αυτά, έρεβος.

3. Saw V

Saw-Movie-1080p-Download

Το πρώτο φρεσκότατο. Το δεύτερο bigger and better. Στο τρίτο λέγαμε άντε να τελειώσει. Στο 5ο είχαμε ήδη απελπιστεί. Ακόμα και το torture porn θέλει σενάριο. Εδώ ούτε αυτό…

2. In the Name of The King: A Dungeon Siege Tale

in_the_name_of_the_king_a_dungeon_siege_tale_movie_image_jason_statham

Έχουμε ήδη πει πολλές φορές ότι το θέμα βιντεοπαιχνίδια την οθόνη είναι μία πονεμένη ιστορία. Εδώ το Dungeon Siege, της Capcom γίνεται ταινία. Τι ταινία με ρωτάς! Ταινία με τον Jason Statham, και είναι σαν να βλέπεις τον Statham σε ό,τι τον έχεις ξαναδεί, απλά στον αγρό. Κρίμα και άδικο, καθώς τα παιχνίδια είναι αξιόλογα. 3,8 η βαθμολογία του στο Imdb.

1. The Happening

TH_1_L

Εδώ δυσκολεύομαι πολύ. Η υπόθεση της ταινίας είχε ενδιαφέρον, και ο Mark Wahlberg προσπάθησε να παίξει. Αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Και για ακόμα μία φορά είπα: M. Night Shyamalan, γιατί αγόρι μου μου το έκανες αυτό; Τι σου φταίξαμε πάλι; Που είναι ο Shyamalan της “Έκτης Αίσθησης” ή του “Άφθαρτου”, ή ακόμα και του “Lady in the Water”; Μάλλον πουθενά…

Τι θα μπορούσε να μπει στη λίστα: Disaster Movie, 88 Minutes, Love Guru, 10.000 BC, και δυστυχώς, πολλά, πολλά ακόμη…

Διαβάστε περισσότερα για: ,