Το Suicide Squad είναι πιο δημοφιλές ακόμα και από το Star Wars στο διαδίκτυο – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Suicide Squad είναι πιο δημοφιλές ακόμα και από το Star Wars στο διαδίκτυο

Ειδήσεις | 29-6-2016 |

Μετά την όχι και τόσο καλή υποδοχή του Batman v Superman για το οποίο ο κόσμος δεν φαίνεται να τρελάθηκε, η DC αρχίζει να κερδίζει ξανά το κοινό της με το Suicide Squad. Με την ταινία να έρχεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο, το Internet έχει πάρει φωτιά και όλοι φαίνεται να μιλούν για την ιδιαίτερη αυτή oμάδα υπερ-κακών.

Σύμφωνα με το Deadline, η ComScore, μια εταιρία που καταγράφει τις online συζητήσεις σχετικά με ταινίες, το Suicide Squad είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής επερχόμενη ταινία. Παραδόξως ξεπερνά ακόμα και το Rogue One στο ιντερνετικό κουτσομπολιό, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον μιας και οι δύο τους χαρακτηρίζονται ως πιο σκοτεινές ιστορίες σε σχέση με τις άλλες των αντίστοιχων franchise τους. Σίγουρα παίζει ρόλο βέβαια και το ότι απομένει κάτι λίγο παραπάνω από ένας μήνας για την κυκλοφορία της.

Άλλες προσεχείς ταινίες που πρέπει να ανησυχούν για την τόση προσοχή που τραβάει η Harley Quinn και η παρέα της είναι το Star Trek Beyond που έχει μείνει αρκετά πίσω σε δημοτικότητα αλλά και η άλλη ταινία της Margot Robbie, το Legend of Tarzan, το οποίο ότι και να κάνει δεν καταφέρνει να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Η Robbie παρόλα αυτά δεν πρέπει να στεναχωριέται ιδιαίτερα, αντιθέτως ίσως να το απολαμβάνει, αφού όπως όλα δείχνουν θα τη δούμε ξανά ως Harley σε μια ταινία που θα έχει ακόμα πιο κεντρικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης:

Το Suicide Squad δεν κρίθηκε ακατάλληλο

Κι άλλα spin-offs για την Suicide Squad

Διαβάστε περισσότερα για: