Το remake του "It" βρήκε πρωταγωνιστή – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το remake του “It” βρήκε πρωταγωνιστή

Ειδήσεις | 4-6-2016 |

Πριν από λίγους μήνες σας είχαμε γράψει ότι το “It” του Stephen King θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά από πολλές αναποδιές (μήπως κάτι σημαίνει αυτό). Τα γυρίσματα ξεκινούν το Ιούνιο και όπως φαίνεται βρέθηκε και ο πρωταγωνιστής.

Τον Pennywise θα τον υποδυθεί ο Bill Skarsgard , γιος του Stellan Skarsgard, που μέχρι τώρα τον έχουμε δει στην κινηματογραφικό franchise Divergent. Ενδιαφέρον παρουσιάζει που αυτή τη φορά επιλέχτηκε ένας ηθοποιός αρκετά νεαρής ηλικία, μόνο 25 χρόνων, για τον ρόλο του τρομακτικού κλόουν.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να σκηνοθετήσει την ταινία ο Cary Fukunaga (Beasts of no nation και πρώτο κύκλος True Detective) όμως λόγω καλλιτεχνικών διαφορών και κυρίως σε θέματα προϋπολογισμού, τελικά αποχώρησε. Στο σκηνοθετικό τιμόνι θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο αργεντίνος Andy Muschietti του θρίλερ Mama.

Πάντως για όλους εμάς, αλλά και για τον ίδιο τον Stephen King που δε φαίνεται και πολύ σύμφωνος με το όλο εγχείρημα, η ερμηνεία του Tim Curry ως ο τρομακτικός και διαταραγμένος κλόουν  Pennywise στη μίνι σειρά του Tommy Lee Wallace το 1990, θα μείνει αξεπέραστη. Δε νομίζω κανείς να κοίταξε μετά  τους κλόουν με τον ίδιο τρόπο.

 

Διαβάστε περισσότερα για: