Θα είναι η Brie Larson η Captain Marvel ; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι η Brie Larson η Captain Marvel ;

Ειδήσεις | 2-6-2016 |

Η Marvel δρομολογεί τη δική της ταινία με γυναίκα υπερήρωα, ακολουθώντας τα βήματα της DC και τη Wonder Woman.

Διαβάστε: Πρώτη εικόνα και λεπτομέρειες για τις Αμαζόνες της Wonder Woman

Η ταινία για την Captain Marvel αρχίζει σιγά σιγά να διαμορφώνεται. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, προς το παρόν, φημολογείται ότι θα βρεθεί η κάτοχος του φετινού Όσκαρ γυναικείας ερμηνείας Brie Larson . Η ηθοποιός δεν έχει υπογράψει ακόμα για να υποδυθεί την Carol Danvers αλλά βρίσκεται πάρα πολύ κοντά.

Το όνομα της Captain Marvel είναι κωδικό για την Carol Danvers, μια πιλότο της αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας η οποία εκτέθηκε σε εξωγήινο DNΑ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να  αποκτήσει μια σειρά υπερδυνάμεων όπως απίστευτη δύναμη, τη δυνατότητα να πετάει καθώς και να ρίχνει ενέργεια από τα χέρια της. Είναι μια από τις πιο δυνατές προσωπικότητες του σύμπαντος της Marvel από τότε που έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60. Μαζί με τον Captain America θεωρούνται συμπολεμιστές.

Μέχρι λοιπόν, να υπογράψει η Brie Larson και να αρχίσει γυρίσματα η Captain Marvel, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την βραβευμένη ηθοποιό, σε αρκετές ταινίες μέσα στο 2017, όπως το Kong: Skull Island  sequel του King Kong του Peter Jackson, με τους Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John C. Reilly.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,