Πρώτες εικόνες του Harry, της Ginny και του Albus Potter από το Harry Potter and the Cursed Child - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες του Harry, της Ginny και του Albus Potter από το Harry Potter and the Cursed Child

Ειδήσεις | 1-6-2016 |

Με τις πρώτες παραστάσεις να ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, το site Pottermore δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του Harry (Jamie Parker), της Ginny (Poppy Miller) και του Albus Potter (Sam Clemmett) από το πολυαναμενόμενο θεατρικό έργο με τίτλο Harry Potter and The Cursed Child.

HP_19753_Harry_FFB

HP_19966_Ginny_FFB

HP_19889_Albus_FFB

Το συγκεκριμένο έργο θα είναι η συνέχεια της ιστορίας του αγαπημένου μάγου της J.K. Rowling και οι παραστάσεις θα ανεβούν στο London’s Palace Theatre ξεκινώντας στις 7 Ιουνίου. Tα καλά νέα για τους εκατομμύρια φαν που δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στο θέατρο είναι ότι η Rowling θα εκδώσει και βιβλίο με αυτή την ιστορία τον Ιούλιο.

Μιλώντας για τους πρωταγωνιστές η Rowling αναφέρει: ”Πιστεύω ότι πολλοί θα ήθελαν την Poppy για μητέρα τους, Ευγενική και cool, είναι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά και για τον Sam στο ρόλο του Albus, αλλά θα κινδύνευα να κάνω πολλά spoiler οπότε απλά θα πω ότι δεν θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον πιο ιδανικό για το ρόλο.”

Διαβάστε επίσης:

Το Harry Potter and the Cursed Child δεν θα γίνει ταινία… ακόμα

Fantastic Beasts and Where to Find Them – Νέο trailer, για το spin-off του Harry Potter

Διαβάστε περισσότερα για: