O Tom Hiddleston σπάει την σιωπή του! Τι συμβαίνει με James Bond και Thor; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

O Tom Hiddleston σπάει την σιωπή του! Τι συμβαίνει με James Bond και Thor;

Ειδήσεις | 7-6-2016 |

Επιτέλους ο Tom Hiddleston έσπασε την σιωπή του και μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις που ενδεχομένως να το κάνουν διάδοχο του Daniel Craig στο επερχόμενο “Bond 25”.
Στο Wizard World της Φιλαδέλφεια λοιπόν όπου βρέθηκε παρέα με τους υπόλοιπους υπερήρωες, ο γοητευτικός ηθοποιός κατάφερε περισσότερο να περιπλέξει παρά να ξεκαθαρίσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα..

“Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι για να ανακοινωθεί.. Παρόλα αυτά δεν σας κρύβω την ευχαρίστηση που μου δίνει ο ενθουσιασμός σας. Δεν έχω να πω κάτι νεότερο γιατί δεν υπάρχει..”

Tom-Hiddleston-Image-HD

Με τούτες τις λέξεις ο Βρετανός ηθοποιός φανέρωσε εκ νέου τόσο την επιθυμία του να φορέσει το σμόκιν του 007 όσο και την αβεβαιότητα που έχει σκεπάσει το μέλλον του θρυλικού ήρωα.
Έπειτα αναφέρθηκε και στον “Thor: Ragnarok” που μπορεί να παίρνει συνεχείς αναβολές αλλά όπως και να’ χει θα τον δούμε κάποια στιγμή στις σκοτεινές αίθουσες. Στο μεγάλο πανί λοιπόν έχουν δώσει ραντεβού οι Thor, Loki και Hulk με την τελευταία τους συνάντηση να μην πηγαίνει και τόσο καλά για τον Loki όπως τόνισε και ο Tom Hiddleston..

“Την τελευταία φορά που βρέθηκε ο Loki στο ίδιο δωμάτιο με τον Hulk τα πράγματα δεν ήταν και πολύ ευχάριστα.. Εντούτοις όπως θα δείτε στο νέο φιλμ έχουν αλλάξει οι διαθέσεις του Loki όσο ο Thor πολεμούσε έναν υπολογιστή με τους Avengers.. Η καινούρια στάση που θα έχει είναι άκρως ενδιαφέρουσα..”

Κάπως έτσι θέλησε ο πολυτάλαντος ηθοποιός να προϊδεάσει τους φαν των ταινιών σχετικά με την ενδεχόμενη αλλαγή πλεύσης στα σχέδια του μέχρι πρότινος σατανικού αδερφού του Thor.

Τι συμβαίνει τελικά με τον Hiddleston και τον Bond;

Όσον αφορά την πλοκή της ταινίας ρόλο κλειδί θα έχει ο Hulk. O μεγάλος πράσινος τύπος βρίσκεται εξορισμένος στο διάστημα όπου καταλήγει μονομάχος σε ένα εξωγήινο κόσμο. Το Ragnarok, στην Σκανδιναβική μυθολογία, είναι η Ασγκαρντιανή εκδοχή του Αρμαγεδών -το τέλος των χρόνων για τους ανθρώπους του Thor. Με αυτόν τον τρόπο ο Mark Ruffalo υποδυόμενος τον πράσινο γίγαντα θα πρωταγωνιστεί σε ένα φιλμ που δεν θα μπορούσε ποτέ να φέρει την επωνυμία του, καθώς η Marvel δεν μπορεί να κάνει αυτόνομη ταινία Hulk (λόγω της συμφωνίας με την Universal Pictures, που δημιούργησε την ταινία του Ang Lee και έχει στην κατοχή της μερικά δικαιώματα του χαρακτήρα).

Δείτε εδώ δια μέσω ποιων ταινιών θα εξελίσσεται παράλληλα και η ιστορία του Hulk..

Thor-Ragnarok-to-Feature-The-Hulk-Thumbnail

Επιπλέον, το JoBlo είπε ότι ο Thor θα κόψει τα χρυσά μαλλιά του για ένα κομμάτι της ταινίας και η Valkyrie της Tessa Thompson θα μοιάζει λιγότερο με Σκανδιναβική πολεμίστρια και περισσότερο με “Ιθαγενή Αμερικάνα”..

Τώρα όσο αναφορά την αποστολή του Thor στην ταινία, φημολογείται ότι ψάχνει να βρει “το απόλυτο όπλο για να σταματήσει το Ragnarok και να επαναφέρει το σύμπαν.” Αυτό ίσως συνάδει με το σημείο που αφήσαμε τελευταία φορά τον Θεό των Κεραυνών στο Age of Ultron, καθώς ξεκίνησε για να λύσει το μυστήριο των Infinity Stones. Και με τις δύο πέτρες να μην έχουν βρεθεί ακόμη στο κινηματογραφικό σύμπαν (η Soul Stone και η Time Stone), θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι μια από αυτές είναι το όπλο; Η απάντηση στην σκοτεινή αίθουσα στις 3 του Νοέμβρη το έτος 2017..

Διαβάστε εδώ την κριτική της ταινίας “Captain America: Civil War”

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,