Ο Sacha Baron Cohen στο ρόλο του Mandrake the Magician - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Sacha Baron Cohen στο ρόλο του Mandrake the Magician

Ειδήσεις | 8-6-2016 |

Η Warner Bros είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το 2012 ότι σχεδίαζε να φέρει το Mandrake the Magician στη μεγάλη οθόνη αλλά έπρεπε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να πάρει μπροστά το project, με αφορμή την προσθήκη του Sacha Baron Cohen για το ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο εκκεντρικός ηθοποιός δεν έχει παίξει σε κάποια ταινία βασισμένη σε κόμικ μέχρι τώρα, και αυτή φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Ο Mandrake παρόλα αυτά δεν είναι ήρωας της DC ή της Marvel αλλά αντιθέτως δημιουργήθηκε το 1934 από τον Lee Falk, τον δημιουργό του The Phantom. O συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι ένας θαυματοποιός και δεξιοτέχνης αποδράσεων με την δύναμη να υπνωτίζει τους αντιπάλους του. Μαζί με τον σύντροφο του Lothar, ταξιδεύει σε όλο το κόσμο λύνοντας μυστήρια και παλεύοντας διάφορους εχθρούς – συμπεριλαμβανομένου και του δίδυμου αδερφού του που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για κακούς σκοπούς.

Το πλάνο του studio είναι προφανώς να ανανεώσει τον χαρακτήρα για να ταιριάζει στον 21ο αιώνα, ενώ η πλοκή θα έχει να κάνει με την επιστράτευση του Mandrake από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για μια μυστική αποστολή.

Με τον Etan Cohen (Get Hard) να είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας όλα δείχνουν ότι μάλλον το Mandrake the Magician θα είναι μια κωμωδία και όχι ένα κλασικό κόμικ blockbuster. Αυτό δεν είναι κάτι αρνητικό φυσικά, και αν σκεφτεί κανείς την επιτυχία του franchise του Now You See Me φαίνεται πως υπάρχει χώρος για λίγη ακόμα μαγεία στο Hollywood.

Διαβάστε περισσότερα για: