Ο πιο πιθανός νέος James Bond είναι ο... Daniel Craig - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο πιο πιθανός νέος James Bond είναι ο… Daniel Craig

Ειδήσεις | 1-6-2016 |

Μα θα πείτε, εσείς πριν λίγο καιρό μας λέγατε ότι ο Craig είπε οριστικό αντίο στον ρόλο του Bond και ότι ο Tom Hiddleston είναι σιγουράκι για τον επόμενο Bond. Και όντως αυτό δημοσιεύτηκε σε έγκυρες πηγές, ενώ ακόμα και οι πρώτες συνομιλίες με τον Hiddleston για τον ρόλο του Bond, έχουν ήδη γίνει. Ωστόσο το Indiewire μας υπενθυμίζει κάτι που πολλοί είχαν ξεχάσει.

Μη χάσετε: Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond: Βάζουμε κάτω τους επικρατέστερους

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι οι παραγωγοί της σειράς των Bond ταινιών, Barbara Broccoli και Michael Wilson, θέλουν διακαώς τον Craig να παραμείνει στον ρόλο και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. Οι φήμες που σας μεταδώσαμε ήταν αληθινές κατά μεγάλη πιθανότητα, δηλαδή ο Craig μάλλον απέρριψε την γενναιόδωρη πρόταση του στούντιο (MGM) για 2 ακόμη ταινίες έναντι σχεδόν 100 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που έθρεψε ακόμα πιο πολύ τις φήμες για τον αντικαταστάτη του και τις πρώτες συζητήσεις του στούντιο για τις εναλλακτικές. Όμως ο Craig έχει συμβόλαιο για ακόμα μια ταινία Bond, την πέμπτη του, και έτσι μόνο όταν εκείνος πει το οριστικό όχι, θα σημάνει και το τέλος για τον ίδιο στον ρόλο του Bond.

Το άλλο ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι ενώ οι fans ψάχνουν ήδη τον νέο Bond, η MGM εξαιτίας και κάποιων εταιρικών συμφωνιών με την Sony, δεν βιάζεται καθόλου για το επόμενο Bond, με τους ανθρώπους που τρέχουν το franchise να μιλούν για νέα ταινία κάθε 3 με 4 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο νέος Bond, 25ος στην σειρά, θα βγει το 2018 ή 2019. Έτσι η MGM φαίνεται διατεθειμένη να περιμένει τον Craig, αλλά και τον σκηνοθέτη των τελευταίων Bond Sam Mendes, ώστε να ξεκουραστούν λίγο μετά το Spectre και να αλλάξουν γνώμη, επιστρέφοντας τελικά και πάλι με νέα ταινία. Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει, με αρκετά να είναι τα επεισόδια που θα παιχτούν μέχρι να δούμε το νέο Bond στις αίθουσες…

Στο μεταξύ το πανηγύρι με τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν Bond μεγαλώνει. Δείτε:

Her name is Bond. Jane Bond – Η Gillian Anderson στον αγώνα για τον επόμενο 007

H Emilia Clarke θέλει να γίνει James Bond, με bond-boy, τον Leonardo DiCaprio