Ο Joseph Gordon-Levitt, ο Snowden και η δημοκρατία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Joseph Gordon-Levitt, ο Snowden και η δημοκρατία

Ειδήσεις | 18-6-2016 |

Ο Joseph Gordon-Levitt αναμένεται να πρωταγωνιστήσει μέσα στο φθινόπωρο στο πολιτικό θρίλερ “Snowden” http://cinefreaks.gr/movie/snowden/σε σκηνοθεσία Oliver Stone και με θέμα τις κινήσεις του αμερικάνου πράκτορα του NSA, ο οποίος αποκάλυψε  ότι η Αμερικάνικη υπηρεσία ασφάλειας, μπορεί να υποκλέπτει, mails, ηλεκτρονικά δεδομένα, συνομιλίες, λίγο πολύ από όποιον θέλει, όποτε θέλει σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και να βρίσκεται.

Με αφορμή λοιπόν την ταινία η εταιρεία παραγωγής του Joseph Gordon-Levitt ξεκίνησε ένα πρότζεκτ με τίτλο “Are You There, Democracy? It’s Me, The Internet,” το οποίο εξετάζει τη δύναμη και την επιρροή που μπορεί να έχει η τεχνολογία στην δημοκρατία της καθημερινότητας στην σύγχρονη κοινωνία.

Στο ερώτημα για το αν η τεχνολογία είναι καλή ή κακή απάντησαν πολλοί. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο ίδιος ο Snowden ο οποίος εξέφρασε μια θετική άποψη για την επιρροή της τεχνολογίας στην δημοκρατία. Με αφορμή αυτή του την απάντησε ξεκίνησε ένα δεύτερο υπο-πρότζεκτ για την δημιουργία ενός φιλμ μικρού μήκους το οποίο θα οπτικοποιεί τα λεγόμενα του Edward Snowden.

Διαβάστε περισσότερα για: