Ο Jake Gyllenhaal θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού The Division - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jake Gyllenhaal θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού The Division

Ειδήσεις | 3-6-2016 |

Χωρίς να πτοείται από το γεγονός ότι η τελευταία φορά που πρωταγωνίστησε σε μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη το αποτέλεσμα ήταν το Prince Of Persia που απέτυχε σε ταμεία και κριτικές, ο Jake Gyllenhaal είναι ο πιο πρόσφατος σταρ που θα παίξει σε ταινία βασισμένη σε τίτλο της Ubisoft, υπογράφοντας ως πρωταγωνιστής αλλά και παραγωγός για το Tom Clancy’s The Division.

Το παιχνίδι έκανε μεγάλη επιτυχία σε πωλήσεις και η πλοκή του ακολουθεί μια μυστική μονάδα αποτελούμενη από ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες που ζουν μια φαινομενικά φυσιολογική ζωή ανάμεσα στους πολίτες της Νέας Υόρκης, όταν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθούν λόγω μιας επιδημίας που ξεσπά στην πόλη και όλα τα άλλα συστήματα καταρρέουν. Σκοπός τους είναι να βρουν την αιτία του ξεσπάσματος του ιού και να επαναφέρουν την τάξη στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου.

Ο Gyllenhaal ακολουθεί τα βήματα του Michael Fassbender, τον οποίο θα δούμε στο Assassin’s Creed τα Χριστούγεννα αλλά και του Tom Hardy, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με άλλον έναν τίτλο που η Ubisoft ελπίζει να κάνει ταινία, το Splinter Cell.

Η πασίγνωστη εταιρία στο χώρο του gaming έχει μπει δυναμικά στην βιομηχανία του κινηματογράφου, αφού εκτός από αυτές τις τρεις ταινίες στα άμεσα σχέδια της είναι και η μεταφορά άλλων δύο παιχνιδιών της, του Watch Dogs και του Ghost Recon.

 

Διαβάστε περισσότερα για: