Ο Eli Roth σκηνοθετεί Bruce Willis στο remake του "Death Wish" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Eli Roth σκηνοθετεί Bruce Willis στο remake του “Death Wish”

Ειδήσεις | 21-6-2016 |

Αφού ο Eli Roth έβαλε τελικά την υπογραφή του στο επικείμενο remake του “Death Wish“, καθώς φαίνεται ο Bruce Willis θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα τεθεί υπό της σκηνοθετικής καθοδήγησης του δημιουργού του “Hostel“.

Ο 61χρονος ηθοποιός καλείται, φυσικά, να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του φιλμ που δεν είναι από τον Paul Kersey. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα με βαριά κληρονομιά αφού 42 χρόνια πριν έκανε διάσημο τον Charles Bronson.

Η πλοκή της ταινίας θα ακολουθεί τον Kersey και το ανελέητο κυνηγητό εκδίκησης που έχει εξαπολύσει εναντίον των δολοφόνων της γυναίκας του κατά την διάρκεια διάρρηξης.
Αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριο του φιλμ υπογράφουν οι Scott Alexander και Larry Karaszewski, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Roger Birnbaum.

Ο Eli Roth από την άλλη οφείλει να αδράξει την ευκαιρία έπειτα από μια περίοδο φειδωλής κινηματογραφικής έμπνευσης. Το “Knock Knock” και το “Green Inferno” τα τελευταία δυο χρόνια μαρτυρούν του λόγου το αληθές.
Τούτη την φορά, λιγότερα αίματα και περισσότερη πρωτοτυπία αναζητούνται διακαώς από τον σκηνοθέτη που ταρακούνησε το κινηματογραφικό στερέωμα το 2005 με το “Hostel”.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,