Ο Donald Glover θα παίξει στο Spider-Man: Homecoming - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Donald Glover θα παίξει στο Spider-Man: Homecoming

Ειδήσεις | 15-6-2016 |

Το cast του Spider-Man: Homecoming συνεχίζει να μεγαλώνει, και η νέα προσθήκη σε αυτό είναι ο σταρ του Community και του The Martian Donald Glover. Ο ηθοποιός έχει ένα κάποιο ιστορικό με τον Άνθρωπο-Αράχνη  καθώς είχε προσπαθήσει σκληρά για να πάρει το ρόλο του Peter Parker όταν η Sony έκανε reboot στο franchise το 2012, με τον Andrew Garfield όμως τελικά να παίρνει την δουλειά. Ο Glover επίσης δανείζει την φωνή του στον Miles Morales, τον πρώτο μαύρο Spider-Man, στη δημοφιλή animated σειρά.

Αν και ο ρόλος του κρατιέται ακόμα μυστικός, ο Glover προφανώς δεν θα παίξει τον Peter Parker αφού η θέση έχει ήδη καλυφθεί από τον Tom Holland, αλλά σύμφωνα με φήμες ίσως τον δούμε να υποδύεται τον Tinkerer, που θα είναι ένας από τους κακούς του Homecoming.

Ο Glover θα συμμετέχει σε ένα cast που μέχρι τώρα περιλαμβάνει τους  Robert Downey Jr., Michael Keaton, Maris Tomei, Zendaya, Tony Revolori, και Laura Harrier. Σκηνοθέτης θα είναι ο Tom Watts, ενώ ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios θα έχει την γενική επίβλεψη του project αφού πλέον ο Spider-Man είναι κομμάτι του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.