Ο Dennis McCarthy μας βάζει στο γκαράζ του "Fast 8" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Dennis McCarthy μας βάζει στο γκαράζ του “Fast 8”

Ειδήσεις | 14-6-2016 |

Το 8 επεισόδιο της πολυκερδούς σειράς ταινιών “Fast & Furious” έχει εκκινήσει γυρίσματα εδώ και μερικές μέρες. Το team της παραγωγής αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές φροντίζουν να μας ενημερώνουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για κάθε εξέλιξη.

Τούτη τη φορά παραδόθηκε στα φώτα του διαδικτύου ένα βίντεο που “μαρτυρά” τα οχήματα της νέας ταινίας. Χάριν ακρίβειας, ο συντονιστής οχημάτων της παραγωγής Dennis McCarthy μας ξεναγεί στο ατελείωτο γκαράζ του “Fast 8”, δίνοντας παράλληλα πληροφορίες για το κάθε όχημα ξεχωριστά.

Δες το βίντεο στο facebook του δημιουργού, κάνοντας κλικ εδώ. 

Πραγματικά εντυπωσιακό το θέαμα που κρύβεται κάτω από την στέγη του Fast Garage. Μάλιστα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια αξία που έχουν τα συγκεκριμένα οχήματα στην πλειοψηφία τους. Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στο “Automotive Valhala” όπως το αποκαλεί ο Dennis McCarthy και η αξία του ξεπερνά τα 17 εκατομμύρια δολάρια.

Το “Fast 8” αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017, ενώ θα υπάρξει και 9 επεισόδιο το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλη του 2019. Ο Vin Diesel, η Michelle Rodriguez, ο Tyrese Gibson, ο Ludacris, ο Statham και ο Dwayne Johnson θα συναντήσουν την Charlize Theron και οι απανταχού σινεφίλ θα κρατούν την ανάσα τους..

Στο “Fast 8” καταστρέφονται πολλά αυτοκίνητα! Δες το βίντεο εδώ..

Ο Paul Walker λείπει πολύ από το “Fast 8”..

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,