Ο Darth Vader έρχεται στο Rogue One – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Darth Vader έρχεται στο Rogue One

Ειδήσεις | 23-6-2016 |

Από τότε που επιβεβαιώθηκε η δημιουργία της spin-off ταινίας της αυτοκρατορίας του Star Wars, με τίτλο Rogue One, ξεκίνησαν και οι φήμες για τη συμμετοχή του Darth Vader.

Θα είναι, δε θα είναι αναρωτιόντουσαν οι fans. Αυτή την εβδομάδα το περιοδικό Entertainment Weekly με το εξώφυλλο του επιβεβαίωσε την είδηση της επιστροφής του Darth Vader.

Επίσης τον Απρίλιο ο δανός ηθοποιός Mads Mikkelsen αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στην ταινία και ότι θα υποδυθεί τον πατέρα της Jyn Erso του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα που θα υποδύεται η Felicity Jones. Στις νέες πληροφορίες που προστέθηκαν, ο χαρακτήρας του Mikkelsen θα είναι ένας επιστήμονας του οποίου οι γνώσεις θα είναι περιζήτητες και από τις δυο πλευρές. Ίσως λοιπόν είναι αυτός που θα αναμειχθεί με τη δημιουργία του Death Star και μετά θα επιστρέψει στο καλό με τη βοήθεια της κόρης του.

Το Rogue One: A Star Wars Story λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων του Revenge of the Sith και του A New Hope, και η πλοκή του ακολουθεί μια ομάδα από μαχητές της αντίστασης οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παράτολμη αποστολή για να κλέψουν τα σχέδια του Death Star. Το cast της ταινίας είναι εντυπωσιακό και περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk και Riz Ahmed. Η κυκλοφορία της αναμένεται τον Δεκέμβρη του 2016.

ew-rogue-one

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,