Ο Daniel Radcliffe δεν έχει τελειώσει με τον Harry Potter – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Daniel Radcliffe δεν έχει τελειώσει με τον Harry Potter

Ειδήσεις | 30-6-2016 |

Τέτοια δηλώνει ο φίλος Dan και δε μπορούμε να βρούμε την ησυχία μας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του Swiss Army Man έδωσε ελπίδες στους απανταχού φαν του διασημότερου μάγου ότι η πόρτα της επιστροφής δεν είναι παντελώς κλειστή.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «θα εξαρτηθεί από το σενάριο. Οι περιστάσεις πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικές. Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Harrison Ford είπε το ίδιο για τον Han Solo και δες τι συνέβη. Γι’ αυτό λέω όχι για την ώρα αλλά αφήνω χώρο για ένα πισωγύρισμα στο μέλλον».

Από τη στιγμή που ο Radcliffe τελείωσε με τον iconic ρόλο του Harry Potter αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, μακριά πάντα από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά προσπάθησε να οδηγήσει την καριέρα του σε άλλα μονοπάτια επιλέγοντας το θέατρο ενώ στον κινηματογράφο κινήθηκε κυρίως στον χώρο του ανεξάρτητου κάνοντας πολλές και ποικίλες επιλογές στα είδη των ταινιών.

Πάντως η αυτοκρατορία του Harry Potter δε φαίνεται να έχει τελειώσει. Ο J.K Rowling κυκλοφόρησε πρόσφατα μερικά βιβλία, ενώ το θεατρικό Harry Potter and the Cursed Child γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ταυτόχρονα, ο κόσμος της μαγείας ετοιμάζεται να επανεκκινήσει από το φθινόπωρο με τη ταινία Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Εμείς στέλνουμε πάντως στέλνουμε την αγάπη μας…

Διαβάστε περισσότερα για: