Ο Barkhad Abdi θα παίξει στο sequel του Blade Runner - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Barkhad Abdi θα παίξει στο sequel του Blade Runner

Ειδήσεις | 29-6-2016 |

Μπορεί το sequel του Blade Runner να μην έχει ακόμα έναν επιβεβαιωμένο τίτλο, αλλά αυτό που σίγουρα έχει είναι ένα συνεχώς αυξανόμενο, εκλεκτό cast που θα πλαισιώσει τον πρωταγωνιστή Harrison Ford. Η τελευταία προσθήκη είναι ο Barkhad Abdi, ο οποίος έχει κερδίσει ένα βραβείο BAFTA και μια υποψηφιότητα για όσκαρ για την ερμηνεία του στο Captain Philips.

Ο ρόλος που θα έχει στην ταινία είναι -όπως ήταν αναμενόμενο- ακόμα ένα μυστήριο, αφού δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα μέχρι τώρα για την πλοκή της. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι διαδραματίζεται αρκετές δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία του 1982 σε σκηνοθεσία Ridley Scott και ότι ο κεντρικός ήρωας Rick Deckard του Ford επιστρέφει.

Σκηνοθέτης αυτή τη φορά είναι ο Denis Villeneuve και το λαμπερό roster μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τους Ryan Gosling, Robin Wright, Dave Bautista, Ana de Armas, Mackenzie Davis, Sylvia Hoeks και Carla Juri. Το σενάριο υπογράφουν οι Hampton Fancher και Michael Green και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον άλλο μήνα. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: ,