Ο Ansel Ergot "μπλέκει" με δράκους.. - "Dungeons & Dragons" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ansel Ergot “μπλέκει” με δράκους.. – “Dungeons & Dragons”

Ειδήσεις | 28-6-2016 |

Ο Ansel Ergot αφού μας άρεσε πολύ στο best seller του John Green αποφάσισε να βουτήξει και στον κόσμο των video games. Είναι αλήθεια ότι σινεμά και βιντεοπαιχνίδια αναμιγνύονται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. “Assassin’s Creed” και “Dungeons and Dragons” αποτελούν ύστατα παραδείγματα. Κι αφού ο Michael Fassbender είχε καπαρώσει προ πολλού τον ρόλο για το πρώτο, ο νεαρός Ansel θα πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο..

Το εν λόγω project πέρασε από 40 κύματα μέχρι να εκκινήσουν τελικά οι προπαρασκευαστικές εργασίες αφού τα δικαιώματα των ταινιών είχαν παγιδευτεί σε μια νομική διαμάχη. Έχουμε και λέμε.. η Hasbro έχει στην κατοχή της την εταιρία που εξέδωσε για πρώτη φορά το “Dungeons & Dragons” πίσω στο μακρινό 1974. Η Sweetpea Entertainment από την άλλη είχε αγοράσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του τίτλου την δεκαετία του ’90, μεταβιβάζοντας τα όμως μερικά χρόνια αργότερα στην Warner Bros. έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού. Το δικαστικό τρίπτυχο βρήκε την χρυσή τομή τον περασμένο Αύγουστο και έπειτα από πληθώρα συμβιβασμών η ταινία πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο μεγάλο, λευκό πανί.

Πίσω από την κάμερα θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης του “Goosebumps“, Rob Letterman, ενώ τις σελίδες του σεναρίου επιμελήθηκε ο David Leslie Johnson. Αναλογίσου αγαπητέ cinefreak ότι ο τελευταίος συνέγραψε το αντικειμενικά κακό “Wrath of the Titans“.. και κράτα μικρό καλάθι.

Όσον αφορά τον Ansel Ergot, οι μετοχές του έχουν ανέβει αρκετά στο κινηματογραφικό χρηματιστήριο. Πέραν του “Fault in Our Stars” και του “Divergent Series” ο χαρισματικός ηθοποιός ήταν ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τον ρόλο του Han Solo στα χρόνια της νιότης.
O ρόλος τελικά κατέληξε στον Alden Ehrenreich..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,