Η Jennifer Lawrence, σε νέα ταινία του Adam McKay - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Lawrence, σε νέα ταινία του Adam McKay

Ειδήσεις | 25-6-2016 |

Η Legendary ανακοίνωσε το νέο project της με τίτλο Bad Blood, που θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Adam McKay ενά θα πρωταγωνιστήσει η Jennifer Lawrence στο ρόλο της ιδρυτή της αμφιλεγόμενης εταιρείας αιματολογικών εξετάσεων Theranos.

Η προηγούμενη ταινία του McKay, το The Big Short, γνώρισε εξαιρετικές κριτικές και ήταν υποψήφια για Oscar καλύτερης ταινίας, ενώ η ίδια η Lawrence έχει υπάρξει τέσσερις φορλες υποψήφια για το βραβείο.

Η Lawrence θα είναι άλλη μια φορά εξαιρετική στο ρόλο της Elizabeth Holmes, της δυναμικής γυναίκας που ίδρυσε μια εταιρεία η οποία είχε φτάσει στο σημείο να αξίζει εννέα εκατομύρια δολάρια αλλά και να ευθύνεται για “ύποπτες” εξετάσεις στα εργαστήριά της στην Καλιφόρνια.

Η 32χρονη επιχειρηματίας, συνεχίζει να στηρίζει το εγχείρημά της και να βρίσκεται στην κεφαλή της εν λόγω εταιρείας παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να την απομακρύνουν και να της απαγορεύσουν να λειτουργήσει  εργαστήριο εξετάσεων.

Η Universal θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας μέσω της συμφωνίας που συνήψε με την Legendary. Ο McKay, ο Will Ferrell και ο Kevin Messick θα αναλάβουν την παραγωγή.