Είδε "Conjuring 2" και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είδε “Conjuring 2” και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά!

Ειδήσεις | 21-6-2016 |

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς εκφράσεις που κάνουν λόγο για ταινίες τρόμου που προκαλούν.. “καρδιακά”. Προφανώς όμως επρόκειτο για μεταφορικές ατάκες.. ή έτσι νομίζαμε μέχρι τώρα.

Ο James Wan κατάφερε να δώσει ένα μέρος της αίγλης που χάθηκε στο πέρασμα των χρόνων για το εν λόγω είδος με την ταινία “The Conjuring” μόλις 3 χρόνια πριν. Στις αρχές του μήνα λοιπόν, επέστρεψε με το sequel του φιλμ δίνοντας εκ νέου σάρκα και οστά στον φόβο και στον τρόμο.

O G Ram Mohan υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέληξε στα 65 του χρόνια την ώρα που παρακολουθούσε την ταινία ‘The Conjuring 2 “μετέδιδαν αδιάκοπα τις περασμένες ημέρες τα ειδησεογραφικά sites της αντίπερα όχθης.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 16 του Ιούνη ο καρδιοπαθής Mohan βρισκόταν στο σινεμά της πόλης του για να παρακολουθήσει το ανατριχιαστικό φιλμ του James Wan. Όλα πήγαιναν καλά και η ταινία πλησίαζε στην κορύφωση της. Τότε ήταν που η καρδιά του άτυχου άντρα άρχισε να χτυπά με φρενήρεις ρυθμούς με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να τον εγκαταλείψει.

Κι ενώ εκ πρώτης όψεως έχουμε να κάνουμε με μια θλιβερή ιστορία που δεν παύει όμως να είναι μέσα στα πλαίσια του λογικού, έρχεται η συνέχεια που σπάει τα φυσιολογικά καλούπια. Ενώ η σωρός του 65χρονου βρισκόταν στο νοσοκομείο της πόλης, ξεκίνησε μια διαδρομή με προορισμό το πανεπιστήμιο για ορισμένους τυπικούς ελέγχους. Το παράδοξο της ιστορίας έγκειται στο ότι όχι μόνο δεν έφτασε ποτέ στο πανεπιστήμιο.. αλλά μέχρι και σήμερα συνεχίζει να αγνοείται. Τόσο η σωρός όσο και ο μεταφορέας της.

Η αστυνομία διεξάγει συνεχείς κι ενδελεχείς έρευνες για να φτάσει στη λύση του μυστηρίου και να επιστρέψει η σωρός στην οικογένεια του άντρα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,