Η Wonder Woman γράφει ιστορία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Wonder Woman γράφει ιστορία

Ειδήσεις | 9-6-2016 |

Μπορεί να αργήσουμε να δούμε τη Wonder Woman στο πανί καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017, αλλά ήδη γράφει ιστορία.

Πως γίνεται αυτό ; Η σκηνοθέτης Patty Jenkins, γνωστή από την οσκαρική ταινία Monster με τη Charlise Theron, καταφέρνει να μπει στο μικρό κλαμπ των γυναικών που έχουν σκηνοθετήσει ταινία με budget μεγαλύτερο των  100 εκ. δολαρίων.

Διαβάστε: 5+1 πράγματα που περιμένουμε από τη ταινία για τη Wonder Woman

Η πρώτη ήταν η Kathryn Bigelow το  2002 για την ταινία  “K-19: The Widowmaker” . Η  Lana Wachowski επίσης σκηνοθέτησε δυο blockbuster ταινίες μαζί με τον τότε αδερφό της Andy (πλέον αδερφή της Lilly), το “Cloud Atlas” (128.5εκ. δολάρια) και το  “Jupiter Ascending” (176εκ. δολάρια).

Η Wonder Woman άνοιξε την όρεξη των χολιγουντιανών στούντιο για τη δημιουργία ταινιών με γυναίκες υπερήρωες, καθώς αναμένεται να γυριστεί και για την ηρωίδα του κόσμου της Marvel, Carol Danvers aka Captain Marvel solo ταινία.

Επίσης: Θα είναι η Brie Larson η Captain Marvel ;

Μην ξεχνάμε ότι η Wonder Women, με την ισραηλινή ηθοποιό Gal Gadot, ήταν η μοναδική υποφερτή παρουσία στην απογοητευτική κατά άλλα ταινία Batman V Superman: Dawn of Justice, και επομένως ο πήχης είναι αρκετά ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα για: ,