Οι ταινίες στις αίθουσες (16 Ιουνίου - 22 Ιουνίου) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες στις αίθουσες (16 Ιουνίου – 22 Ιουνίου)

Πρεμιέρες | 16-6-2016 |

Μία φτωχή σχετικά βδομάδα με μόλις 4 νέες ταινίες στις αίθουσες μας βρίσκει σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου. Πέρα από αυτές βέβαια συνεχίζουν την πορεία τους στις αίθουσες ταινίες σαν τα Η Ελιά, το Έρωτας στα Τυφλά, το Οιδιπόδειο αλα Γαλλικά, το Truman, δεύτερο Conjuring για τους λάτρες του τρόμου και το Warcraft για αυτούς των blockbuster.

Πάμε να δούμε τις νέες ταινίες που θα παίζονται από σήμερα:

El Clan – Σε 7 αίθουσες στις Αθήνα

el-clan

Mια δυνατή ιστορία βασισμένη στα πραγματικά γεγονότα γύρω από μια οικογένεια στην Αργεντινή της δεκαετίας του 1980, όταν η χώρα βρισκόταν υπό το αιματηρό δικτατορικό καθεστώς. Η οικογένεια αποτελούνταν από τον πατέρα, την μητέρα και δύο γιους (ένας τρίτος ζούσε στο εξωτερικό) και δύο κόρες. Πρόκειται για μια μικρομεσαία οικογένεια, από εκείνες που οι γείτονες της δεν θα είχαν τίποτα να της προσάψουν για την συμπεριφορά των μελών της. Μόνο, που αυτή η αξιαγάπητη οικογένεια είχε και μια πολύ πιο σκοτεινή πλευρά: απαγάγουν πλούσιους ανθρώπους, για να πάρουν τα χρήματα τους. Ο πατέρας λέει: “Οι πλούσιοι είναι η αιτία της δυστυχίας της υπόλοιπης χώρας”, άλλα θα ήταν κάποιος αφελής να πιστέψει πως οι πράξεις αυτές είχαν πραγματικά οποιοδήποτε πολιτικό ή ιδεολογικό υπόβαθρο. Απλά κυνηγούσαν τα χρήματα.

Δείτε την κριτική μας από το Φεστιβάλ της Βενετίας και τις αίθουσες που παίζεται η ταινία σε όλη την Ελλάδα


Florence: Φάλτσο Σορπράνο – Σε 56 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα

florence

Το Florence Foster Jenkins είναι η αληθινή ιστορία της θρυλικής κληρονόμου της Νέας Υόρκης που κυνηγούσε μανιωδώς το όνειρο της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια της όπερας. Η φωνή που άκουγε στο κεφάλι της ήταν πανέμορφη, αλλά για όλους τους υπόλοιπους ήταν τόσο κακή που προκαλούσε γέλιο. Ο ”σύζυγος” και μάνατζερ της St.Clair Bayfield, ένας αριστοκρατικός Άγγλος ηθοποιός, ήταν αποφασισμένος να προστατέψει την αγαπημένη του Florence από την αλήθεια. Αλλά όταν η Florence αποφάσισε να κάνει μια δημόσια συναυλία στο Carnegie Hall το 1944, ο St.Clair ήξερε ότι θα αντιμετώπιζε την μεγαλύτερη του πρόκληση.

Στο Florence Foster Jenkins συμμετέχουν επίσης οι Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson και Nina Arianda.

Δείτε την κριτική μας και τις αίθουσες που παίζεται η ταινία σε όλη την Ελλάδα


Central Intelligence – Σε 32 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα

638007_1.1

Ένας λογιστής της διπλανής πόρτας θα βρει στο Facebook έναν παλιό του φίλο, που θα τον οδηγήσει σε μια περιπέτεια διεθνής κατασκοπίας που δεν περίμενε.


Όλα θα πάνε Στραβά – Σε 18 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα

all-gone-south

Η Σόνια και ο Φρανκ προσκαλούν τους φίλους τους στο πολυτελές ξενοδοχείο του ξιπασμένου πατέρα της Σόνια, ενώ ο Φρανκ σχεδιάζει κρυφά να κάνει πρόταση γάμου στη Σόνια. Όμως οι απόπειρές του να κερδίσει την έγκριση του πατέρα της είναι καταστροφικές – και με φίλους σαν κι αυτούς, που πάντα τον μπλέκουν σε μπελάδες, ποιος χρειάζεται εχθρούς;