Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones στην Λέσβο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones στην Λέσβο

Ειδήσεις | 29-6-2016 |

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones, λίγα 24ωρα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν, επισκέφθηκαν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Λέσβο. H “Cersei” Lena Headey, η “Arya” Maisie Williams και ο “Sir Davos” Liam Cunningham βρέθηκαν στο νησί και στο πλευρό των προσφύγων, καλεσμένοι της οργάνωσης IRC. Οι γνωστοί ηθοποιοί επισκέφθηκαν τον καταυλισμό στην περιοχή Καρά Τεπέ, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με πρόσφυγες, έπαιξαν με παιδιά, με στόχο να μεταφέρουν στον κόσμο ένα μήνυμα αλληλεγγύης.

Αργότερα, οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς επισκέφθηκαν και το κάστρο της Μυτιλήνης, όπου εκτός των άλλων άφησαν υπονοούμενα, πως δεν αποκλείεται να επισκεφθούν ξανά το νησί και για διακοπές.

“Η Λέσβος είναι τουριστικός προορισμός. Θέλουμε να μεταδώσουμε το μήνυμα αυτό σε όλο τον κόσμο. Δεν πρέπει να λειτουργήσει αποτρεπτικά το προσφυγικό αλλά αντίθετα λέμε σε όλους να επισκεφθούν τη Λέσβο” δήλωσαν, σύμφωνα με πηγές από το Δημαρχείο Λέσβου, το οποίο επίσης επισκέφθηκαν.

13576503_10154852343592069_939391707_n

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά, που το cast του Game of Thrones ασχολείται με το προσφυγικό. Πριν λίγους μήνες μετέφεραν από κοινού ένα μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης των προσφύγων, μέσα από ένα βίντεο της IRC:

Φωτογραφίες και πληροφορίες από την εφημερίδα Πολιτικά

 

Διαβάστε περισσότερα για: