Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές του φθινοπώρου (infographic) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές του φθινοπώρου (infographic)

Αφιερώματα | 3-6-2016 |

Ο Μάης και ο Ιούνης είναι από τους πιο θερμούς τηλεοπτικά μήνες, καθώς σε αυτούς παρακολουθούμε σειρές όπως το Game of Thrones, το Penny Dreadful, το Orange is the new Black, λίγο πριν μπει για τα καλά το καλοκαίρι. Ωστόσο ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης δεν αργούν και μαζί τους θα φέρουν τις νέες σειρές για τις οποίες έχουμε trailers, φωτογραφίες και άλλα προωθητικά μέσα να έχουν αρχίσει να αλωνίζουν στα social και μη media.

Πρωταγωνιστής σε όλες τις μετρικές είναι η νέα σεζόν του Prison Break που επιστρέφει μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Πάνω από 7,5 εκατομμύρια είδαν το trailer της επιστροφής της σειράς online, και του έκαναν like, comment, share, ή άλλο interaction ανάλογα με το social network, ενώ 10.000 και πλέον φορές προβλήθηκε στην τηλεόραση! Η σειρά βέβαια μάλλον θα κάνει πρεμιέρα από Γενάρη καθώς το imdb μας ενημερώνει ότι η σειρά δεν θα προβληθεί το 2016, αλλά το 2017.

Μη χάσεις: Michael is back – Πρώτο trailer για το νέο “Prison Break”

Επίσης: Πότε να πεις «αντίο» σε μια τηλεοπτική σειρά χωρίς ενοχές!

Στις άλλες σειρές έχουμε τo dramedy This is us, να σπάει τα κοντέρ για το NBC με 47 εκατομμύρια views του όντως πολύ καλού trailer του και 5.9 εκατομμύρια αντιδράσεις στα social media γι’ αυτό. Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=rfUiKg28r_M

Μέσα στις επιτυχημένες όσον αφορά τα trailers και τις αντιδράσεις του κόσμου μέχρι τώρα σειρές είναι και το Lethal Weapon. H τηλεοπτική μεταφορά του Φονικού Όπλου φαίνεται ότι ενδιαφέρει πολύ κόσμο και σίγουρα θα είναι μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές της νέας σεζόν. Δες το trailer του τηλεοπτικού Φονικού Όπλου.

Στις επίσης πολύ δημοφιλείς σειρές είναι και το Timeless, που ασχολείται με έναν εγκληματία που κλέβει μια μηχανή του χρόνου και πηγαίνει πίσω στο παρελθόν με στόχο να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες… Δες το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=4glJzvUunOE

Δείτε το σχετικό infographic:

UpfrontsOnline