Η Mary Poppins καταφθάνει τα Χριστούγεννα του 2018 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Mary Poppins καταφθάνει τα Χριστούγεννα του 2018

Ειδήσεις | 2-6-2016 |

Μια από τις κλασικότερες ταινίες της ιστορίας του κινηματογράφου αναμένεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Η Mary Poppins σύμφωνα με τη Disney θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου  2018, πέντε δεκαετίες μετά από την πρώτη της εμφάνιση. Ο τίτλος της θα είναι Mary Poppins Returns και δε θα αποτελεί remake αλλά sequel.

Τον ρόλο της θρυλικής Julie Andrews έχει αναλάβει η Emily Blunt η οποία θα γίνει η μαγική νταντά στο Εδουαρδιανό Λονδίνο.

Στη σκηνοθετική καρέκλα θα βρεθεί ο Rob Marshall, ο οποίος σκηνοθέτησε το μιούζικαλ της Disney, Into the Woods, και θα τοποθετήσει τα γεγονότα 20 χρόνια μετά από εκείνα της πρώτης ταινίας, στην περίοδο της οικονομικής ύφεσης του 1929.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν αρκετές από τις ιστορίες της PL Travers η οποία είχε γράψει 8 βιβλία με ηρωίδα τη διάσημη νταντά.

Η αρχική ταινία του 1964 είχε εισπράξεις γύρω στα 100 εκατομμύρια, και κέρδισε 5 Oscar, συμπεριλαμβανομένου και του Α’ Γυναικείου για την Julie Andrews. Ήταν η ταινία που κατάφερε να προωθήσει τον συνδυασμό live action και animation, με τα τραγούδια της ταινίας να θεωρούνται κλασικά. Στην νέα version, η μουσική θα είναι γραμμένη από τους Marc Shaiman και Scott Wittman, οι οποίοι έχουν κερδίσει Tony για την θεατρική εκδοχή του Hairspray.

 Βέβαια πόσα ακόμα sequel, remake, prequel, reboot κλασικών ταινιών μπορούμε να αντέξουμε ;

Διαβάστε περισσότερα για: ,