Η Lucasfilm και το "Star Wars" ευχαριστούν θερμά την.. Ιρλανδία! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Lucasfilm και το “Star Wars” ευχαριστούν θερμά την.. Ιρλανδία!

Ειδήσεις | 3-6-2016 |

Τα γυρίσματα του 8ου επεισοδίου συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και η Δύναμη πλέον έχει ξυπνήσει για τα καλά. Τον προσεχή χειμώνα περιμένουμε στις σκοτεινές αίθουσες το “Rogue One: A Star Wars Story” για να μας κρατήσει ζεστούς ενόψει “VIII” που είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέμβρη του ’17.

Τούτη τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, κάπου -όχι και τόσο- μακριά από εδώ, ο Kylo Ren γύρισε τις σκηνές του. Στο West Cork της Ιρλανδίας λοιπόν, κρύβεται η σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και καθώς φαίνεται οι πρωταγωνιστές έχουν αγαπήσει την πόλη. Οι σχεδόν 274.000 κάτοικοι έχουν εντυπωσιαστεί με τον σεβασμό που τους δείχνει όλη η παραγωγή. Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για “σπουδαία ομάδα που πατάει στην γη και δεν την έχει συνεπάρει η επιτυχία“.

Μη χάσεις: Το μαγικό Ιρλανδικό νησί στον Ατλαντικό από το Star Wars: The Force Awakens

Επίσης: Επιστροφή του Master Yoda στο Star Wars Επεισόδιο 8;

Τώρα θα μου πεις.. “κι εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έμενε στο δίπλα σπίτι η Daisy Ridley κι Oscar Isaac.. έστω και για ένα μήνα” και φυσικά εγώ θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ cinefreak..
Όπως και να’ χει όμως, το αστρικό πλήρωμα ανταπέδωσε την ευρωπαϊκή φιλοξενία των Ιρλανδών με ένα ευχαριστήριο γράμμα..

13384778_1092311544172757_186853074_n

“Η Lucasfilm, το καστ και όλο το πλήρωμα του 8ου επεισοδίου του “Star Wars” θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους κατοίκους του Crookhaven, του Goleen και του Brow Head Peninsula για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλασσαν για τα προγραμματισμένα μας γυρίσματα εδώ στο West Cork. Έχουμε γοητευτεί από το Wild Atlantic Way, μας έδωσε ένα εντυπωσιακό σκηνικό για την ιστορία μας. Η ακούραστη αφοσίωση του Ιρλανδικού πληρώματος, ο ενθουσιασμός και η υποστήριξη όλων των ανθρώπων του West Cork έκαναν την περιπέτεια μας στην Ιρλανδία παντοτινό θησαυρό.
May The Force be with you”

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,