Η Jennifer Lawrence ετοιμάζεται για μια ακόμη αληθινή, ξεχωριστή ιστορία! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Lawrence ετοιμάζεται για μια ακόμη αληθινή, ξεχωριστή ιστορία!

Ειδήσεις | 10-6-2016 |

Έπειτα από μια σούπερ νοικοκυρά που εφηύρε την σύγχρονη σφουγγαρίστρα, το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως φέρνει στο κινηματογραφικό κατώφλι της Jennifer Lawrence έναν ακόμη ρόλο βυθισμένο στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έτος 2003 και τα τείχη του πανεπιστημίου του Stanford φιλοξενούν μια ξεχωριστή φοιτήτρια που έμελλε να αλλάξει τον ρου της ιατρικής ιστορίας. Η Elizabeth Holmes, 13 χρόνια πριν, ίδρυσε την εταιρία Theranos στο Polo Alto κι έφερε την επανάσταση στον τομέα των εξετάσεων αίματος, παραγκωνίζοντας “μεγαθήρια” του χώρου, όπως η Laboratory Corp. of America και η Quest Diagnostics.

Ουσιαστικά ανακάλυψε μία μέθοδο για γρήγορη διάγνωση. Κατάφερε μέσα από μία σταγόνα αίμα να βγάζει άμεσα αποτελέσματα για πάνω από 70 εξετάσεις και με κόστος πολύ μικρότερο από αυτό που χρεώνουν τα εργαστήρια.
Η λαμπρή Αμερικανίδα κατάφερε να γίνει η νεότερη δισεκατομμυριούχος με περιουσία που ξεπερνάει τα 4,5 δισ. δολάρια και να μπει στη λίστα του Forbes.
Πλέον η Theranos αξίζει κοντά στα 10 δισ. δολάρια και στη Holms ανήκει το 50% της εταιρείας.

Μια αληθινή ιστορία στην οποία θα δώσει κινηματογραφική ζωή ο Adam McKay αμέσως μετά το Όσκαρ στην κατηγορία του σεναρίου για την ταινία “The Big Short”. Όσον αφορά την Jennifer Lawrence είναι ευρέως γνωστό πως αρέσκεται στο να ενσαρκώνει πρόσωπα με ριζοσπαστικά, καινοτόμα και επαναστατικά χαρακτηριστικά. Την συγκεκριμένη περίοδο μάλιστα, προβάλλονται στις σκοτεινές αίθουσες οι “X-Men” με την πολυτάλαντη νεαρή ηθοποιό η οποία αναμένεται κάνει την εμφάνιση της τόσο στην επόμενη ταινία του Darren Aronofsky “Day 6” όσο και στην Sci-Fi περιπέτεια, ονόματι “Passengers”, του Morten Tyldum(Imitation Game).

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,