Οι "Guardians of the Galaxy" ετοιμάζουν μεταγραφή Thor..; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι “Guardians of the Galaxy” ετοιμάζουν μεταγραφή Thor..;

Ειδήσεις | 7-6-2016 |

Οι ταινίες των υπερηρώων έχουν μπει για τα καλά στην κινηματογραφική μας ζωή. Εδώ και μια δεκαετία σχεδόν το συγκεκριμένο είδος γνωρίζει τεράστια άνθιση. Πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 5 χρόνια τα superhero films αποτελούν σίγουρο κέρδος για τα στούντιο παραγωγής. Μάλιστα ο βιομηχανοποιημένος κινηματογράφος μοιάζει με λεωφόρο δολαρίων της οποίας τους πυλώνες αποτελούν οι εν λόγω ταινίες. Το νεότερο φαινόμενο που συναντάμε λοιπόν στις σκοτεινές αίθουσες είναι οι συντονισμένες προσπάθειες πολλών ηρώων με υπερδυνάμεις να σώσουν την ανθρωπότητα από τον αφανισμό. Είτε αυτός πηγάζει από κάποια εξωγήινη απειλή είτε πρόκειται για τεχνολογικό θαύμα με “σατανικές” προθέσεις. Οι “Avengers“, οι “X-Men“, η “Suicide Squad“, η “Justice League” ακόμη και οι “Guardians of the Galaxy“..

Όσον αφορά τους τελευταίους μάλιστα, οι νεότερες πληροφορίες που ήρθαν στο φως δια στόματος σκηνοθέτη, θέλουν τον Thor να γίνεται Φύλακας του Γαλαξία..
Πιο συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης του sequel James Gunn, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από γυρίσματα στην οποία κρατά το σφυρί του Thor..

Θα έχει και Stallone το “Guardians of the Galaxy Vol.2”;

 

13393363_1094966667240578_1391286454_n

Μην το χάσεις: Η Brie Larson γίνεται “Captain Marvel”

Όπως πολύ σωστά φαντάζεσαι αγαπητέ cinefreak, η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και φούντωσε για τα καλά τα σενάρια που θέλουν τον ξανθόμαλλο Θεό του Κεραυνού να παίρνει μεταγραφή σε άλλη superhero ομάδα. Πόσο μάλλον τούτη την στιγμή που η απουσία του από το Civil War ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη.
Έπειτα από μερικές ώρες ο James Gunn έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δούμε τον Thor στο “Guardians of the Galaxy Vol. 2”. Για την ακρίβεια τόνισε πως επρόκειτο για μια αναμνηστική φωτογραφία και τίποτα παραπάνω.
Ο Star-Lord(Chris Pratt), η Gamora(Zoe Saldana) και η υπόλοιποι Φύλακες του Γαλαξία επιστρέφουν με νέες περιπέτειες στις 5 Μάιου του 2017..

guardians-galaxy-2-red-cameras

“Μετακομίζουν” στους “Avengers” οι Star-Lord και Rocket Raccoon

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,