Game of Thrones - S06E08 - No One: Χαμός σε όλα τα επίπεδα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Game of Thrones – S06E08 – No One: Χαμός σε όλα τα επίπεδα

TV, Ειδήσεις | 13-6-2016 |

Το 8ο επεισόδιο όσο να πεις μας απογοήτευσε λίγο, καθώς ναι μεν είχαμε διάφορα θέματα που μας ικανοποίησαν σαν θεατές, ευχόμαστε στα άλλα δύο επεισόδια η σειρά να κάνει comeback. Πάμε όμως να δούμε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο, και προσοχή spoilers ahead, οπότε…. καταλαβαίνετε…

Πάμε να δούμε τι έγινε ανά περιοχή:

Στάση Πρώτη: Riverlands

got-s6-e8-houndbrothers

Εκεί που το GoT συνάντησε την Παρασκευή και 13. Ο Hound καταδιώκει τους εκτελεστές της μόνης φυλής που τον δέχτηκε. Όταν θα τους βρει, θα πέσει μούρη με μούρη με παλιούς γνώριμους, και τότε σε μία σκηνή αρκετά κωμική, για τα δεδομένα του GoT, διαπραγματεύεται ποιους θα σκοτώσει και πως. Ο σκύλος λοιπόν είναι εδώ και πάλι, στις παλιές καλές του δόξες.

Στάση Δεύτερη: King’s Landing

Cersei-Mountain-Qyburn

Εδώ και αν γίνεται χαμός. Ο στρατός του Ιερέα καλεί, ή μάλλον διατάζει την Cersei να συναντηθεί μαζί του, αλλά στο δικό του γήπεδο. Εκείνη όχι μόνο το αρνείται αλλά βάζει το Βουνό να σκοτώσει και έναν από αυτούς. Και εκεί που νομίζεις ότι η Cercei πατάει και πάλι πόδι, και επιτέλους θα πάρει την εκδίκησή της, τα πράγματα έρχονται να ανατραπούν για ακόμα μία φορά, καθώς ο γιος της, θολωμένος από την ιεροσύνη του, αναγγέλλει την δίκη της μητέρας του μπροστά στους 7 ιερείς, όπως γίνονταν παλιά. Άρα η ελπίδα της να δικαστεί με μάχη, δηλαδή να χρησιμοποιήσει το Βουνό, παύει να υφίσταται. Σημείωση: και αυτός ο βασιλιάς. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται σαν τον αδερφό του. Ας ελπίσουμε να έχει την ίδια μοίρα.

Στάση Τρίτη: Riverrun

Daniel Portman as Podrick Payne, Gwendoline Christie as Brienne of Tarth

Η Brienne φτάνει στην περιοχή και προσφέρει στον Jamie το σπαθί του, με την υπόσχεση από αυτόν ότι αν του παραδώσει το κάστρο, για να έχει και η ίδια ασφαλές πέρασμα από την περιοχή. Μην το ξεχνάτε, θέλει να αποκτήσει την συμμαχία του κάστρου για λογαριασμό της οικογένειας Stark. Η υπόσχεση είναι υπόσχεση. Αποτυγχάνει, καταφέρνει όμως να ξεφύγει, και το κάστρο πέφτει στα χέρια του Jamie.

Στάση Τέταρτη: Meereen

got-s6-e8-dany

Ο Varys φεύγει από την περιοχή, με σκοπό να βρει του απαραίτητους θαλάσσιους συμμάχους, και έτσι τα δύο μεγάλα διπλωματικά κεφάλια της Meereen χωρίζονται. Ο Tyrion αισθάνεται ικανοποιημένος από την συμμαχία που κατάφερε, με την μόνη διαφορά ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς ο στόλος των Maesters καταφθάνει και πολιορκεί την περιοχή. Enter Mother Of Dragons, η οποία επιτέλους επιστρέφει στην βάση της, την κατάλληλη στιγμή.

Στάση Πέμπτη: Braavos

Faye Marsay as Waif

Η Lady Crane φροντίζει την Arya, αλλά βρίσκει φρικτό θάνατο από την διώκτρια της δεύτερης. Σε μία μάχη μέσα στο σκοτάδι, η Arya όχι μόνο καταφέρνει να επιβιώσει, αλλά την σκοτώνει, ανακοινώνει πώς θα χρησιμοποιήσει ξανά το όνομά της, και φεύγει για το Winterfell.

Δύο επεισόδια μένουν, και ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερα από το 8ο, που όσο να πεις, μας έκανε λίγο να βαρεθούμε…

Διαβάστε περισσότερα για: