Έρχεται ο Μπάτσος του Beverly Hills νούμερο 4! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται ο Μπάτσος του Beverly Hills νούμερο 4!

Ειδήσεις | 15-6-2016 |

Απ’ότι φαίνεται η Paramount Pictures αποφάσισε να αναγεννήσει ακόμα ένα παλιό franchise καθώς σύμφωνα με το Deadline έχει ήδη προσλάβει τους Βέλγους σκηνοθέτες Adil El Arbi και Bilall Fallah για να σκηνοθετήσουν την τέταρτη ταινία Beverly Hills Cop.

Σύμφωνα με το site, Ο El Arbi και ο Fallah έχουν αρχίσει να δουλεύουν με τον πρωταγωνιστή Eddie Murphie, τον παραγωγό Jerry Bruckheimer και τους σεναριογράφους Josh Appelbaum και Andre Nemec για να τελειοποιήσουν το σενάριο, το οποίο θα φέρει τον κεντρικό χαρακτήρα Alex Foley πίσω στις ρίζες του στο Detroit. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τέλος του έτους με αρχές του επόμενου.

Μια τέταρτη προσθήκη στη σειρά είχε αρχίζει να συζητιέται από το 90s. Το 2008 o Brett Ratner είχε συμφωνήσει να την σκηνοθετήσει αλλά το project αργότερα κόλλησε στη διαδικασία της ανάπτυξης. Τότε ο Murphy και η Paramount προσπάθησαν να φέρουν το franchise στη μικρή οθόνη, αλλά τελικά το CBS αποφάσισε να μην συνεργαστεί μαζί τους. Η ταινία επανήλθε στο προσκήνιο το 2013 και είχε αρχικά σχεδιαστεί για να κυκλοφορήσει φέτος, αλλά η Paramount τελικά την αφαίρεσε από το πρόγραμμα λόγω αμφιβολιών για το σενάριο.