Επίσημο: Η Emily Blunt θα λείπει από το sequel του "Sicario" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επίσημο: Η Emily Blunt θα λείπει από το sequel του “Sicario”

Ειδήσεις | 7-6-2016 |

Μόλις μερικά 24ωρα πριν σας μεταφέραμε την είδηση της επιστροφής του μεγαλοπρεπέστατου “Sicario“. Όπως αναφέραμε λοιπόν το sequel θα ονομάζεται “Soldado”(στρατιώτης) και θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Benicio del Toro. Επίσης δεδομένη θεωρείτο τόσο η παρουσία του Josh Brolin όσο και η απουσία του Denis Villenueve.

Το ερωτηματικό μέχρι πρότινος παρέμενε η Kate Macer. Το τοπίο για την ηρωίδα που ενσάρκωσε η Emily Blunt στο πρώτο φιλμ έμοιαζε πιο ομιχλώδες από ποτέ.
Για του λόγου το αληθές, το βεβαρημένο πρόγραμμα της πολυτάλαντης ηθοποιού ήταν εξ αρχής το εμπόδιο που δεν της επέτρεπε να επιστρέψει στον ατμοσφαιρικό κόσμο του “Sicario“. Ένα εμπόδιο που τελικά απεδείχθη ανυπέρβλητο καθώς επιβεβαιώθηκε κι επίσημα πως η Emily Blunt θα λάμψει στο “Soldado”.. δια της απουσίας της.

sicario

Πέραν της “Mary Poppins” στην οποία έχει αναλάβει να δώσει κινηματογραφική πνοή, ας μην λησμονούμε πως η πανέμορφη ηθοποιός είναι και σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης.

Villeneuve και Blunt ήταν δύο εκ των βασικών συστατικών της επιτυχίας του πρώτου μέρους. Μένει να δούμε αν ο Stefano Sollima(“Gomorra”) θα μπορέσει συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την δουλειά του προκατόχου του στην σκηνοθετική καρέκλα.

Όσον αφορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την άλλη, δεν τίθεται κανένα θέμα για το αν θα μπορέσει ο χαμαιλέοντας del Toro να επωμιστεί τα βάρη του πρώτου ρόλου που άφησε πίσω της η Blunt.. Η φιλμογραφία του γεννημένου στο Πουέρτο Ρίκο ηθοποιού μιλά από μόνη της..

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για του sequel του “Sicario”

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,