Εκτός Θέματος 73: Το Cinefreaks έγινε 8! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εκτός Θέματος 73: Το Cinefreaks έγινε 8!

Eκτός Θέματος | 21-6-2016 |

Πριν από οχτώ χρόνια, συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου 2008, μια εκλεκτή παρέα που είχα την χαρά να είμαι μέλος της, αποφάσισε να κάνει ένα όνειρο χρόνων πραγματικότητα. Το domain name αγοράστηκε και site Cinefreaks.gr βγήκε online για πρώτη φορά λίγο αργότερα κάνοντας τα πρώτα του βήματα.

Σκεπτόμενος τα 8 αυτά χρόνια μου μοιάζουν σαν αιωνιότητα, ένα μεγάλο ταξίδι στα κινηματογραφικά μονοπότια, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει γίνει και ένα ταξίδι στα μεγάλα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ που σας μεταδίδουμε ανελλιπώς, από το Βερολίνο και τις Κάννες, στην Βενετία και το Τορίνο και από κει στη Χαϊδελβέργη και την Στοκχόλμη. Μέσα σε αυτά τα οχτώ χρόνια μάθαμε πολλά, μεγαλώσαμε και με ωριμότητα πλέον αντικρίζουμε την τελική ευθεία προς την πρώτη δεκαετία της ζωής του Cinefreaks, έχοντας πλέον και παιδιά όπως τα TvFreaks αλλά και μία συνεργασία με το Cinego, η οποία σας φέρνει το πρόγραμμα των προβολών σε όλη την Ελλάδα για όλες τις ταινίες που παίζονται στις αίθουσες.

Δείτε όλο το σχετικό αφιέρωμα για τα 8 χρόνια του Cinefreaks.gr

Που θα μας βρει ο ένατος χρόνος είναι ένα μεγάλο ερώτημα, καθώς όλα όσα κάνουμε στο Cinefreaks γίνονται με ιδρώτα και προσωπικές θυσίες, με τεράστια αγάπη για το σινεμά και ένα μεγάλο άλμα πίστης στην δουλειά που κάνουμε, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, οικονομικές, πολιτικές αλλά και του χώρου του Ελληνικού σινεμά και της παραγωγής που βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε και ελπίζουμε.

Μέσα σε ένα εντελώς αρνητικό κλίμα για τον χώρο και τις προοπτικές του, εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να αντιστεκόμαστε στην μιζέρια της καθημερινότητας, κάνοντας ένα από τα λίγα που μας έχουν απομείνει: βλέποντας καλό σινεμά. Χρόνια μας πολλά λοιπόν και του χρόνου με ακόμα καλύτερο Cinefreaks!

Διαβάστε περισσότερα για: