Έχουμε επίσημo logo και πλοκή για το Justice League, το οποίο θα είναι τελικά μία, ανεξάρτητη ταινία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έχουμε επίσημo logo και πλοκή για το Justice League, το οποίο θα είναι τελικά μία, ανεξάρτητη ταινία

Ειδήσεις | 22-6-2016 |

Η Warner Bros. τράβηξε επιτέλους τις κουρτίνες για το Justice League που έρχεται του χρόνου, δημοσιεύοντας σε διάφορα site λεπτομέρειες για την ταινία, όπως το επίσημο logo, την πλοκή της και bonus μια εικόνα από το batmobile:

Justice-League-logo

Αντλώντας δύναμη από την εκ νέου πίστη του στην ανθρωπότητα και εμπνεόμενος από την ανιδιοτελή θυσία του Superman, o Bruce Wayne με την βοήθεια της νέας του συμμάχου Diana Prince, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακόμα ισχυρότερο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να φτιάξουν μια ομάδα από υπερήρωες με σκοπό να καταπολεμήσουν αυτή τη νέα απειλή. Αλλά παρά το σχηματισμό αυτής της πρωτοεμφανιζόμενης λίγκας ηρώων αποτελούμενης από τους Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, μπορεί να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφική επίθεση.

Justice-League-Batmobile

Μιλώντας στο Empire, η παραγωγός Deborah Snyder αποκάλυψε ότι το Justice League θα είναι μία ταινία, και δεν θα αποτελείται από δύο μέρη όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί: ” Πάντα σχεδιάζαμε και τελικά θα κάνουμε ένα Justice League.” Παρόλα αυτά ο Zack Snyder αργότερα δήλωσε  ότι υπάρχει ακόμα μια ημερομηνία για ένα δεύτερο Justice League στο πρόγραμμα της Warner Bros. αλλά αν όντως τελικά γίνει θα είναι ένα ξεχωριστό sequel και όχι το δεύτερο μέρος μια συγκεκριμένης ιστορίας.

Άλλες πηγές μέσα από την Warner Bros. επιβεβαίωσαν ότι τελικά ο βασικός κακός της ταινίας θα είναι ο Steppenwolf, ενώ μια άλλη φήμη για τον ρόλο του Willem Dafoe επίσης βγήκε αληθινή, αφού επιβεβαιώθηκε ότι θα παίξει τον Vulko, ο οποίος στα κόμικ είναι ένας από τους συμβούλους του Aquaman.

Ένα άλλο site δημοσίευσε μερικές ακόμα λεπτομέρειες, γράφοντας ότι η πλοκή θα εστιάσει στην αναζήτηση τριών Μητρικών Κουτιών (στη Γη, την Ατλαντίδα και την Θεμυσκίρα) και ότι μεγάλο μέρος της αφήγησης θα εστιάσει στην αναζήτηση των νέων ηρώων από τον Batman, με τον Superman να κάνει την επιστροφή του αργότερα στη ταινία. Parademons θα κάνουν την εμφάνιση τους, η επιρροή του Darkseid θα γίνει αισθητή, ενώ ο Lex Luthor θα παίξει και αυτός τον ρόλο του.