Δυσαρεστημένη η Disney με το Rogue One - τα επιπλέον γυρίσματα και τα δέκα λεπτά πριν το A New Hope - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δυσαρεστημένη η Disney με το Rogue One – τα επιπλέον γυρίσματα και τα δέκα λεπτά πριν το A New Hope

Ειδήσεις | 1-6-2016 |

Η Disney δεν είναι χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα του Rogue One: A Star Wars Story και είναι έτοιμη να λάβει δραστικά μέτρα μέχρι την κυκλοφορία του τον Δεκέμβρη.

Πηγές του Hollywood αναφέρουν ότι οι παραγωγοί στη Disney δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με την ταινία και έτσι το Rogue One θα επιστρέψει για τέσσερις ακόμα εβδομάδες ακριβών, επιπλέον γυρισμάτων τον Ιούλιο.

Κατά τη γνώμη τους, η ταινία του Gareth Edwards δεν φτάνει τα υψηλά standard που έθεσε το Force Awakens του J.J. Abrams, έχοντας εμπιστοσύνη όμως ότι ο σκηνοθέτης μπορεί να διαχειριστεί μια τόσο μεγάλου βεληνεκούς ταινία, κάτι που έχει αποδείξει με το Godzilla του 2014.

Μη χάσεις: Εικόνες από τον πρώτο ναό των Jedi και το Millennium Falcon στο Star Wars 8

Επίσης: Πιθανή (αν και μάλλον ψεύτικη) διαρροή του σεναρίου του Star Wars 8

”Η ομάδα των δημιουργών και το studio ήταν προετοιμασμένοι για επιπλέον γυρίσματα και μια δεύτερη φάση εργασίας με σκοπό η ταινία να είναι η καλύτερη δυνατή, και οι ηθοποιοί ήταν ενημερωμένοι ότι μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψουν.” Αναφέρει η πηγή μέσα από την Disney. ”Μετά το Force Awakens ο πήχης είναι πολύ ψηλά για αυτή τη ταινία και έχουμε υποχρέωση απέναντι στο franchise και στους φαν να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Συνεχίζοντας η πηγή λέει: ”Η κίνηση αυτή γίνεται αφού οι παραγωγοί είδαν την ταινία και ένιωσαν ότι της λείπει ο τόνος μιας ‘κλασικής’ ταινίας Star Wars. Σκοπός των επιπλέον γυρισμάτων είναι να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα, να προστεθεί ένας πιο ευχάριστος τόνος στην ιστορία και να δοθεί μια πιο διασκεδαστική νότα στην περιπέτεια.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα λίγο πριν το A New Hope και κορυφώνεται δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει αυτή η κλασική ταινία. Πρέπει να ταιριάξει με εκείνον το τόνο… Το πρώτο αποτέλεσμα του Edwards είναι αρκετά καλό αλλά δεν φτάνει το επιθυμητό επίπεδο για μια τέτοια ταινία. Κάτι λιγότερο από εξαιρετικό απλά δεν αρκεί σε αυτή τη περίπτωση.”

H Disney δεν είναι η μόνη που έχει αναγκαστεί να κάνει επιπλέον γυρίσματα γα να ”διορθώσει” την ταινία της τον τελευταίο καιρό, καθώς κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του Suicide Squad της Warner Bros και του Ghostbusters της Sony.

Διαβάστε επίσης:

Spoiler Alert: Ο Mads Mikkelsen αποκαλύπτει τον ρόλο του στο Rogue One: A Star Wars Story