Άρχισε γυρίσματα ο νέος "Spiderman"! - "Spider-Man: Homecoming" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Άρχισε γυρίσματα ο νέος “Spiderman”! – “Spider-Man: Homecoming”

Ειδήσεις | 21-6-2016 |

Πρόκειται για μια είδηση την οποία ακούμε πάρα πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια: “Ο νέος ‘Spiderman’ ξεκίνησε γυρίσματα“.

Αυτό ακριβώς συνέβη αγαπητοί cinefreaks, για πολλοστή φορά μέσα στην δεκαετία που διανύουμε, στις 20 του Ιούνη στα studio της Pinewood στην Ατλάντα.
Ο νέος άνθρωπος αράχνη μάλιστα, που ακούει στο όνομα Tom Holland και τον είδαμε στο “Civil War“, έσπευσε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του ανεβάζοντας φωτογραφίες από την πρώτη μέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο James Gunn(σκηνοθέτης του “Guardians of the Galaxy“) από την άλλη, κοινοποίησε στο Facebook μια φωτογραφία με τους Chris Pratt και Tom Holland για το καλό της επιτυχίας, ευχόμενος τα καλύτερα στην ομάδα του “Spider-Man: Homecoming”..

Πολλές ευχές για τον πρωταγωνιστή του ‘Spider-Man: Homecoming’, Tom Holland, αλλά και στον σκηνοθέτη της ταινίας Jon Watts” έγραψε αρχικά για να σχολιάσει έπειτα την -κάπως άκυρη- παρουσία του Chris Pratt στην φωτογραφία..

Δεν έχω δίπλα μου τον Jon αλλά κάποιον άλλον που έτυχε να περνάει από εδώ“.

ClaM0EJUkAAS9R8

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνθρωπος αράχνη εκκίνησε γυρίσματα μόλις χθες. Δηλαδή μόνον μερικά 24ωρα από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του “Guardians of the Galaxy 2“.

Τέλος, σύμφωνα με το έγκυρο Variety, o Hannibal Buress αποτελεί το νεότερο μέλος του καστ που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τους Logan Marshall-Green και Donald Glover.
Η ταινία αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες στις 7 του Ιούλη, το έτος 2017.

Δείτε εδώ την αλλαγή που έχει επιφέρει το πέρασμα των ετών στα σύμβολα-logo των υπερηρώων

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,