Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στην αμερικάνικη τηλεόραση - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στην αμερικάνικη τηλεόραση

TV | 17-5-2016 |

Ο Μάιος είναι ένας «καυτός» για την αμερικάνικη τηλεόραση. Οι περισσότερες σειρές προβάλουν το τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν ενώ τα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα παίρνουν τις αποφάσεις τους.

Έτσι, λοιπόν, και φέτος τα μεγάλα  δίκτυα. ABC, CBS, Fox, CW και  NBC αποφάσισαν ποιες σειρές θα κρατήσουν και ποιες τελικά θα ακυρώσουν.

Agent-Carter

Το ABC μετράει αρκετές απώλειες καθώς έκοψε έξι από τις σειρές του. Αντίο μας είπε το Castle μετά από 8 σεζόν, το Nashville μετά από 4 σεζόν καθώς και το The Muppets ύστερα μόλις από μία σεζόν. Επίσης ακύρωσε μετά από δυο κύκλους και με προοπτική και για τρίτο τη σειρά Agent Carter.

csi

Δυναμικά ακολουθεί και το CBS. Μετά από 16 χρόνια εξερεύνησης πάμπολλων εγκλημάτων και έχοντας εκπαιδεύσει ολόκληρη γενιά στην επίλυση φόνων το τελευταίο CSI που είχε εναπομείνει μας αποχαιρετά καθώς ακυρώθηκε  το CSI: Cyber (R.I.P). Μαζί  έφυγαν και αρκετές άλλες δημοφιλείς σειρές όπως το Elementary, το The Good Wife, το Mike and Molly, το Person of Interest και το Under the Dome. Απορίας άξιο είναι πως ανανεώθηκε το Limitless.

Supergirl

Το CW έκανε μετριοπαθείς αλλαγές στο πρόγραμμα του. Ανακοίνωσε ότι η τέταρτη θα είναι και η τελευταία σεζόν για το Beauty and the Beast ενώ ενέταξε στο πρόγραμμα του το Supergirl από το CBS.

grandfathered

To FOX από την άλλη φαίνεται πως τα έβαλε με τις κωμωδίες καθώς κούνησε το μαντήλι του αποχωρισμού στο Grandfathered, στο The Grinder και στο Bordertown. Αλλά ετοιμάζεται για δυναμικό νέο πρόγραμμα με reboot Prison Break και 24: Legacy, The Exorcist και Lethal Weapon (αν και είναι πολύ πιθανό πολλά να μην αντέξουν πάνω από μια σεζόν).

hannibal

Τέλος, το NBC φαίνεται πως έδιωξε πολλά από τα βαρίδια του προγράμματος και κυρίως σειρές οι οποίες είχαν ξεκινήσει αυτή τη σεζόν, όπως το Heroes Reborn και το Telenovela. Βέβαια τσεκούρι έπεσε και στο Hannibal, γεγονός που δε μπορεί να το αποδεχτεί ούτε ο πρωταγωνιστής Mads Mikkelsen.

Βέβαια το «πένθος» δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ καιρό καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίζουν να ανακοινώνονται οι νέες σειρές.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,