Τοπ 5 τηλεοπτικές τελετές αποφοίτησης - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τοπ 5 τηλεοπτικές τελετές αποφοίτησης

Top-10 | 28-5-2016 |

Με τη φετινή σχολική χρονιά να πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος της, σχεδόν επιβάλλεται να θυμηθούμε μερικές από τις πλέον αξιομνημόνευτες τελετές αποφοίτησης που έλαβαν χώρα στη μικρή οθόνη.

Η σχολική αποφοίτηση παίζει σημαντικό ρόλο στην αμερικάνικη κουλτούρα και είναι μια από τις τελετές μαζί με το bachelor party ή τον γάμο που αρέσκονται να δείχνουν στις ταινίες και στις τηλεοπτικές σειρές.

Μπορεί εσύ να μην πετάξεις καπελάκι στην αποφοίτηση ή να μην βγάλεις μελό και εμψυχωτικό λόγο σε κάποια τελετή αλλά ας δούμε μερικούς που το έκαναν.

5. Saved By the Bell (1989-1992)

saved-by-the-bell

Μια από τις κλασικότερες αμερικάνικες τελετές αποφοίτησης που κάποιος θα μπορούσε να παρακολουθήσει.  Το απαραίτητο δράμα με την μικρή αναποδιά λίγο πριν από τέλος το οποίο φυσικά λύνεται, ο απαραίτητος δακρύβρεχτος λόγος αποχαιρετισμού από τον καλύτερο απόφοιτο, η δήλωση του καθηγητή ότι τελικά δε τους μισούσε και τόσο και ότι ήταν από τους καλύτερους μαθητές ever και φυσικά για το τέλος το πέταγμα των καπέλων στον αέρα υπό την κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

4. Buffy the Vampire Slayer (1997-2003)

buffy

Εντάξει την λες και την αποφοίτηση «καλύτερα μη σου τύχει». Όλοι φαντάζονται να κάνουν επική έξοδο από το σχολείο αλλά στο “Buffy the Vampire Slayer” το θέμα πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ο δήμαρχος θέλει να μεταμορφωθεί σε δαίμονα εν μέσω της τελετής αποφοίτησης (δεν είναι και το καταλληλότερο μέρος και στιγμή για να το κάνεις βέβαια). Έτσι λοιπόν οι μαθητές πρέπει να παλέψουν με τους βρικόλακες. Κάτι καθημερινό.

3. Gossip Girl (2007-2012)

gosgossip-girlpg

Φυσικά και η αποφοίτηση θα ήταν γεμάτη με αξεσουάρ και δράμα. Αν και λίγο υπερβολή για πολλές από τις μαθήτριες του Constance όσο και για την αγαπημένη μας Blair, τα τόσα κολιέ και σκουλαρίκια, όμως  δε θα τις αδικήσουμε τελείως καθώς ο τήβεννος είναι λίγο άχαρος και ιδιαίτερα αυτός ο πράσινος που φορούσαν δεν κολάκευε καμία. Περισσότερο θεά από όλες η Serena η οποία δε φόρεσε καν καπελάκι και χρησιμοποίησε τη φουντίτσα του ως αξεσουάρ μαλλιών. Επίσης το μήνυμα που έστειλε το Gossip Girl εν μέσω της τελετής και φυσικά όλοι είδαν επιτόπου, μας αποκάλυπτε ποιος τελικά κρύβεται πίσω από τον χειρότερο εφιάλτη του Upper East Side, εμείς δε το καταλάβαμε. ΧοΧο

2. Beverly Hills, 90210

beverly-hills

Μια από τις πλέον αξέχαστες αποφοιτήσεις της μικρής οθόνης για κάθε ‘90s καρδιά εκεί έξω. Μαλλί κρεπαρισμένο, καφέ κραγιονάκι και ο λαός απαιτεί η Ντόνα Μάρτιν να αποφοιτήσει. Κακός χαμός για τη φίλη Ντόνα η οποία κατά τη διάρκεια του χορού αποφοίτησης ήπιε λίγο παραπάνω και την έπιασαν. Το “Donna Martin graduates” έσπασε τα νεύρα όλων στο σχολείο και τελικά η Ντόνα Μάρτιν αποφοίτησε μαζί με την υπόλοιπη παρέα.

1.  Gilmore Girls (2000-2007)

gilmore-girls

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά είχε αρκετές αποφοιτήσεις. Αλλά η πιο συγκινητική ήταν όταν η Rori αποφοίτησε από το λύκειο. Φυσικά και ήταν η καλύτερη της τάξης της και φυσικά έπρεπε να βγάλει λόγο. Μόνο που αντί να δώσει έναν από κλασικούς motivation speeches θέλησε να ευχαριστήσει τη μανούλα της, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ξέρει αν η Lorelai έχει συνειδητοποιήσει ότι το πρόσωπο που πάντα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει είναι εκείνη. Αυτό.

 

Διαβάστε περισσότερα για: