Το "Space Jam 2" είναι γεγονός - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Space Jam 2” είναι γεγονός

Ειδήσεις | 3-5-2016 |

Μπορεί να είναι απασχολημένος με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, aka Star Trek Beyondαλλά φαίνεται πως ο Justin Lin  συνεχίζει να ασχολείται με το διάστημα. Το Hollywood Reporter μεταδίδει ότι το Space Jam 2 είναι στα σκαριά με τον Lin στην σκηνοθεσία, και αυτή τη φορά στον ρόλο του σταρ του NBA, ο LeBron James.

Φήμες σχετικά με την δημιουργία της ταινίας υπάρχουν εδώ και περίπου έναν χρόνο, και ξεκίνησαν από τον ίδιο τον μπασκετμπολίστα όταν άρχισε να ανεβάζει μηνύματα σχετικά με την ταινία του 1996. Η επιλογή πάντως του αθλητή έχει μία λογική, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τον συγκρίνουν με τον Michael Jordan.

Σχετικά με το σενάριο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το σημείο, αλλά τι πιο λογικό από τους εξωγήινους να θέλουν να πάρουν την ρεβάνς σε ένα επαναληπτικό αγώνα. Το σενάριο υπογράφει ο Andrew Dodge, γνωστός και για την δουλειά του στα Fast & Furious, ο οποίος δήλωσε πως βρίσκεται στα πρώτα στάδια του σεναρίου.

Ο James δεν έχει εμπειρία μπροστά στην κάμερα, αλλά μην ξεχνάτε ότι τον είδαμε στο Trainwreck, στο πλευρό των Bill Hader και Amy Schumer, και ήταν ευχάριστη έκπληξη.

Η συνέχεια επί του παρκέ, ωπ συγνώμη. Επί της οθόνης.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,