Το Lobster σπάει ταμεία στις ΗΠΑ και ο Colin Farrell το απολαμβάνει - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Lobster σπάει ταμεία στις ΗΠΑ και ο Colin Farrell το απολαμβάνει

Ειδήσεις | 27-5-2016 |

Το Lobster του Γιώργου Λάνθιμου ήταν μια μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία, καθώς μετά το βραβείο της επιτροπής (το 4ο σημαντικότερο) των Καννών πέρσι, έκοψε καλά εισιτήρια σε πολλές χώρες της Ευρώπης, κέρδισε 2 βραβεία στην απονομή των Βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, δε τα κατάφερε το ίδιο καλά στα BAFTA, παρά το ότι είναι Βρετανική συμπαραγωγή, όμως επέλεξε να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ ένα χρόνο μετά, και να μη συμμετέχει στην κούρσα των Oscars πέρσι. Εδώ και δυο εβδομάδες λοιπόν το Lobster παίζει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις ΗΠΑ, περιμένοντας να κάνει μεγάλο άνοιγμα σε όλη την χώρα σύντομα.

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και τα  οι εισπράξεις του Lobster φτάνουν πλέον στις ΗΠΑ τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης: Ο Colin Farrell συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Λάνθιμο

Μη χάσεις: Colin Farrell: Αυτός που θα ήθελες να χεις κολλητό σου! Πως μεταμορφώθηκε για το Lobster

Η ταινία μάλιστα κρίνεται γενικά εμπορική επιτυχία καθώς έχει βγάλει και με το παραπάνω τα 4 εκατομμύρια δολάρια που ήταν το μπάτζετ της σύμφωνα με το imdb. Συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα από το boxofficemojo, έκοψε πολλά εισιτήρια σε Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία Αυστραλία, Ισπανία αλλά ακόμα και στην Νότια Κορέα, ενώ κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Screenshot from 2016-05-27 12:30:52

Ο Farrell μάλιστα βρέθηκε προχτές στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, μία από τις εκπομπές της Αμερικάνικης τηλεόρασης με την μεγαλύτερη θεαματικότητα, μιλώντας για το Lobster και το πως πήρε 20 κιλά για να παίξει στην ταινία, ενώ είναι απολαυστικός όταν εξηγεί στο κοινό το θέμα της. Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=-S5PaPPKUDU