Το "Justice League", και τα λοιπά προβλήματα της DC - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Justice League”, και τα λοιπά προβλήματα της DC

Ειδήσεις | 2-5-2016 |

Από ό,τι φαίνεται στον πλανήτη Hollywood κανείς δεν μένει ευχαριστημένος για πολύ, και οι καλές προθέσεις ποτέ δεν είναι αρκετές. Ο λόγος για το δίδυμο Zack Snyder και Warner Bros. και η επερχόμενη συνεργασία τους για το «Justice League».

Και μπορεί οι εισπράξεις των 850 εκατομμυρίων δολαρίων του «Batman v. Superman» να είναι ένα καλό ποσόν, αλλά κοινό και κριτικοί σχεδόν κατέστρεψαν την ταινία κάνοντας την DC να αναθεωρήσει τα δεδομένα του κινηματογραφικού της σύμπαντος.

Τώρα όμως οι φήμες θέλουν σκηνοθέτης και στούντιο να πιάνονται «μαλλί με μαλλί», κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Justice League» στο Λονδίνο. Η ιστοσελίδα «Births.Movies.Deaths», ισχυρίζεται τα εξής: «Πήγες μέσα από την WB μας ενημερώνουν ότι συμβαίνουν πολλά πίσω από τις κάμερες των γυρισμάτων του σύμπαντος της DC. Οι Zack Snyder και Geoff Johns (παραγωγός) δεν περίμεναν τις κακές κριτικές του ‘Batman v. Superman’. Οι της WB έχουν αρχίσει να αμφισβητούν κατά πολύ το όραμα του σκηνοθέτη για το ‘Justice League’. Η ταινία ήταν κανονισμένη να ξεκινήσει γυρίσματα ακριβώς μετά την έξοδο του ‘BvS’, πράγμα το οποίο δεν μπορούσε να αλλάξει η εταιρεία, χωρίς να επηρεάσει αρνητικά τις εισπράξεις. Αποτέλεσμα; Διαφωνίες και από τις δύο πλευρές, κυρίως καλλιτεχνικές, και το μέλλον του σύμπαντος, να μοιάζει αβέβαιο.»

Και να ήταν μόνο αυτό, θα ήταν καλά. Ο James Wan έχει ήδη δηλώσει πως αντιμετωπίζει δυσκολίες με τα γυρίσματα του Aquaman, η Michelle MacClaren αποχώρησε από την σκηνοθεσία της Wonder Woman, για να αντικατασταθεί από την Patty Jenkins, και η έξοδος του Suicide Squad καθυστέρησε καθώς πολλές σκηνές έπρεπε να γυριστούν από την αρχή.

Κουράγιο DC…. Και υπομονή…

Δες επίσης:

Batman V Superman: Dawn of Justice – Ένα τσαπατσούλικο υπερθέαμα – Στις αίθουσες

4o καλύτερο “άνοιγμα” στην ιστορία για το “Batman v Superman: Dawn of Justice”

– See more at: http://cinefreaks.gr/2016/03/mazevoun-ipografes-gia-na-apomakrinthi-o-snyder-apo-to-justice-league/#sthash.RyjnlDea.dpuf

Διαβάστε περισσότερα για: ,