Το "Fast 8" πάει Κούβα! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Fast 8” πάει Κούβα!

Ειδήσεις | 10-5-2016 |

Οι περιπέτειες για τον Vin Diesel και την παρέα του δεν έχουν τελειωμό. Γι’ αυτό κι ο F. Gary Gray έπιασε την κάμερα και άρχισε τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα! Το “Fast and Furious 8” έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση του.

Η Universal Pictures έσπευσε να ανοίξει την όρεξη των απανταχού σινεφίλ με μια πρώτη γεύση από το νέο επεισόδιο που αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες στις 14 Απριλίου του έτους 2017..

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PVA1CFGtz30]

Το μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής θα φιλοξενήσει τούτη τη φορά τον Dom Toretto και τους φίλους του. Η λατρεμένη παρέα αφήνει το Abu Dhabi και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να ρίξει άγκυρα στην εξωτική Κούβα. Ο Vin Diesel πήρε θέση μπροστά από την κάμερα για να μας ξεναγήσει στην πρώτη ταινία που γυρίζεται στην Havana από την στιγμή που Η.Π.Α. και Κούβα άλλαξαν σελίδα στις διπλωματικές τους σχέσεις και ακολουθούν “κοινή” γραμμή πλεύσης.

vin-diesel-cubaΔείτε εδώ teaser poster και ημερομηνίες από το νέο “Fast & Furious”

Όσον αφορά την ταινία τώρα, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς την στροφή που γίνεται στο 8ο επεισόδιο. Οι Lamborghini και οι bugatti παρέδωσαν τις θέσεις τους σε κλασικά, vintage, Κουβανέζικα αυτοκίνητα.

Μην ξεχνάτε το αμερικάνικο εμπάργκο που επέβαλε ο Fidel Castro αμέσως μόλις ανήλθε στην εξουσία το 1959. Ο Κουβανός ηγέτης απαγόρευσε την εισαγωγή αυτοκινήτων στη χώρα δίχως κυβερνητική άδεια, με αποτέλεσμα να μετατρέψει άθελα του τα οχήματα της χώρας σε.. θρύλους. Pontiac, Plymouth, Dodge, Chevrolet, Studebaker, Buick είναι μόνο μερικές από τις μάρκες των 60.000-70.000 αυτοκινήτων-θρύλων που έχουν διατηρηθεί στην Κούβα, με πολύ κόπο κι έπειτα από 5 δεκαετίες.

duong-pho-cuba-nao-loan-vi-fast--furious-8Την λες και στροφή στην ποιότητα τούτη την μετάβαση, της furious παρέας, από τις φανταχτερές Porsche στα παμπάλαια αλλά διαχρονικά Pontiac.

Κάτι ανάλογο συνέβη και πίσω από τις κάμερες. Ο James Wan αποχαιρέτησε την καρέκλα του σκηνοθέτη για να καθίσει σε αυτήν ο F. Gary Gray(“Straight Outta Compton”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν θα σημειωθεί καμιά αδικαιολόγητη απουσία αφού πέραν των Dwayne Johnson και Ludacris, το παρών θα δώσει κανονικά και ο Jason Statham. Αυτή όμως που θα κλέψει την παράσταση άμα τη εμφανίσει της είναι, χωρίς καμιά αμφιβολία, η Charlize Theron..

ΝΑΙ! Το ‘Fast 8″ θα έχει και Charlize Theron. Διάβασε εδώ!

Διαβάστε περισσότερα για: , ,