Ψεύτικη επίθεση του ISIS στις Κάννες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ψεύτικη επίθεση του ISIS στις Κάννες

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 16-5-2016 |

Όλοι οι διεθνείς σταρ που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Μέκκα του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου μάλλον τρόμαξαν λίγο, έως πολύ, καθώς μία εταιρεία παροχής internet οργάνωσε διαφημιστική καμπάνια, προσλαμβάνοντας ψεύτικους κομάντος του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι προσάραξαν στην προβλήτα ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένουν κάποιοι από τους σταρ.

Οι ένοικοι του πεντάστερου “Hôtel du Cap-Eden-Roc”, δήλωσαν πως άνδρες ντυμένοι σαν τζιχαντιστές του ISIS έφτασαν στην προβλήτα του ξενοδοχείου, μαζί με μία σημαία που μοιάζει πολύ με εκείνη του ISIS, προκαλώντας πανικό, το προηγούμενο Σάββατο.

“Μας έπιασαν απροετοίμαστους”, δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων J.R. Savet στο Hollywood Reporter. “Κάποιος ούρλιαξε, και κάποιοι πετάχτηκαν από τις καρέκλες τους και έτρεξαν γρήγορα προς την πισίνα. Ήταν αρκετά τρομακτικό. Το γεγονός ότι εμφανίστηκαν άνδρες ντυμένοι με αυτή την περιβολή ήταν σοκαριστικό.”

Αυτόπτης μάρτυς δήλωσε στην ιστοσελίδα Page Six: “Ένα ελικόπτερο και άνδρες με γιλέκα αυτοκτονίας και ψεύτικες σημαίες του ISIS άραξαν μπροστά από το ξενοδοχείο. Κανείς δεν ήξερε αν είναι διαφημιστικό ή όχι. Κάποιοι άνθρωποι πανικοβλήθηκαν αμέσως.” 

Ο εκπρόσωπος της εταιρεία Internet Oraxy, δήλωσε πως η διαφημιστική αυτή καμπάνια ήταν οργανωμένη, και με την βοήθεια των λιμενικών αρχών.
Διαβάστε περισσότερα για: