Πότε θα ξαναδείς τον Godzilla στο σινεμά; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πότε θα ξαναδείς τον Godzilla στο σινεμά;

Ειδήσεις | 11-5-2016 |

Όπως πιθανόν γνωρίζετε, βρίσκεται στα σκαριά το sequel του (ενός ακόμη!) remake του Godzilla, που είδαμε στις αίθουσες πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, ενώ αρχικά προγραμματιζόταν να δούμε την ταινία το καλοκαίρι του 2018, τελικά αυτή δεν θα βγει στις αίθουσες πριν τον Μάρτιο του 2019, μια καθυστέρηση που δεν την λες και μικρή, αφού φθάνει τους 9 μήνες.

Ο λόγος για τον οποίο η Paramount αποφάσισε αυτή την αλλαγή στον προγραμματισμό της έχει να κάνει με την πρεμιέρα μιας άλλης ταινίας της εταιρείας, που επίσης προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του ’18. Πρόκειται για την 6η ταινία Transformers. Δεν “αποφεύγει” όμως το Amusement Park.

Οι φαν της τεράστιας σαύρας, όμως, αναμένεται να αποζημιωθούν για την αναμονή με μια ακόμη ταινία μέσα στο 2020 και συγκεκριμένα τον Μάιο. Σε αυτή ο Godzilla αναμένεται να έχει με τον King Kong μια συνάντηση… τεραστίων διαστάσεων! Το Godzilla vs. Kong δεν έχει ακόμη σεναριογράφο και σκηνοθέτη, και ο King Kong θα κάνει νωρίτερα μια κινηματογραφική εμφάνιση μέσα στο 2017 με το Kong: Skull Island.

Και μιας που πιάσαμε τις πρεμιέρες, να σημειώσουμε ότι η Warner Bros θα μας δώσει ακόμη μια ταινία σούπερ ήρωα του σύμπαντος της DC, για το οποίο δεν έχουμε κάτι περισσότερο από την εικασία, πως θα πρόκειται για το Green Lantern Corps. Πρεμιέρα στο διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου 2020, ενώ τα Χριστούγεννα του 2018 επίσης περιμένουμε κάτι από την εταιρεία.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,