Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει μετά από καιρό στο Game of Thrones; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει μετά από καιρό στο Game of Thrones;

TV, Ειδήσεις | 6-5-2016 |

Ακολουθούν spoilers.

Είναι Stark και τον “χάσαμε” κάπως αναπάντεχα (;) σε προηγούμενες σεζόν σε βαθμό, που σχεδόν είχαμε ξεχάσει την ύπαρξη του. Θα επιστρέψει, όμως, στην 6η σεζόν του Game of Thrones, όπως αποκαλύπτει μια “συγγενής” του, η η ηθοποιός Maisie Williams (Arya) σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Όχι δεν πρόκειται για την Catelyn Stark, η οποία όπως έχουμε γράψει κατά καιρούς και όσοι διαβάζετε τα βιβλία γνωρίζετε, δικαιολογείται να επιστρέψει ως Lady Stoneheart για να εκδικηθεί τον θάνατο του γιου της Robb. Αναφερόμαστε στο στερνοπαίδι της Rickon Stark, τον μικρότερο γιο της οικογένειας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν κάπου προς το τέλος της 3ης σεζόν.

rickon-stark

Ο Rickon μαζί με τον Bran, τον Hodor και την wildling Osha συνέχιζαν μαζί το ταξίδι τους μετά το “σκόρπισμα” της οικογένειας. Σε κάποιο σημείο ο Bran είπε στον αδερφό του να πάει προς το Last Hearth, του Άρχοντα Umber, που είναι πιστός στους Starks, μαζί με την Osha και τον λύκο του Shaggy Dog.

Η Williams επιβεβαίωσε την επανεμφάνιση του χαρακτήρα του Rickon, που ίσως να σχετίζεται και με την “επιστροφή” (όχι ότι έλειψε και πολύ…) του Jon Snow, ο οποίος ενδεχομένως να επιδιώξει να ενώσει ξανά την οικογένεια άλλα και τους Οίκους, που παραμένουν πιστοί στους Stark, και να επανακτήσει το Winterfell.

Θυμηθείτε τι είδαμε στο 2ο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones.

Διαβάστε περισσότερα για: