Οριστικό φινάλε για Daniel Craig και James Bond, αναλαμβάνει ο Tom! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οριστικό φινάλε για Daniel Craig και James Bond, αναλαμβάνει ο Tom!

Ειδήσεις | 20-5-2016 |

Μια δεκαετία στο σμόκιν του James Bond ήταν αρκετή για να μεταφέρει τον Daniel Craig από την κινηματογραφική αφάνεια στην κορυφή της “τροφικής αλυσίδας” του Hollywood. Ο 48χρονος ηθοποιός έπειτα από 4 ταινίες κατάφερε όχι μόνο να δώσει νέα διάσταση στην δική του καριέρα αλλά και σε αυτή του διασημότερου πράκτορα της μεγάλης οθόνης. Οι δρόμοι των James Bond και Daniel Craig μοιραία συναντήθηκαν και μετέτρεψαν τις περιπέτειες του 007 σε ένα από τα πιο επικερδή σύγχρονα κινηματογραφικά project.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η MGM πιέζει τον Αμερικανό ηθοποιό να μπει στην Aston Martin για μια τελευταία φορά. Καθώς φαίνεται όμως ο Daniel Craig έχει πάρει την απόφαση του και πρέπει να αλλάξει ριζικά το κάδρο για να αναθεωρήσει. Σύμφωνα με πηγές από την απέναντι όχθη του ατλαντικού, ο μέχρι πρότινος 007 είπε όχι στα 99 εκατομμύρια δολάρια(88 εκατομμύρια ευρώ) που στρώθηκαν στα πόδια του για δύο ταινίες ακόμη.

Η Daily Mail που έβγαλε την είδηση, θεωρεί δεδομένη την εισαγωγή του Tom Hiddleston στον φαντασμαγορικό σύμπαν του Βρετανού πράκτορα. Αναμφίβολα ο Daniel Craig κατάφερε και με το παραπάνω να δώσει πνοή στην δύσκολη μετά-Brosnan εποχή και σύμφωνα με τον ίδιο ήρθε η ώρα να παραδώσει την σκυτάλη στον επόμενο.
Όπως όλα δείχνουν τελικά δεν θα είναι άλλος από τον Tom Hiddleston.

Ο Idris Elba ήθελε να είναι ο νέος 007

O Tom Hiddleston μιλά για τον James Bond

tom-hiddleston-admits-he-would-play-james-bond-given-the-chance-879663

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,