Ο Will Ferrell δεν θα γίνει (τελικά) ο Ronald Reagan - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Will Ferrell δεν θα γίνει (τελικά) ο Ronald Reagan

Ειδήσεις | 2-5-2016 |

Μόλις μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Will Ferrell θα ενσαρκώσει τον Ronald Reagan σε μία νέα κωμωδία, ο ηθοποιός αποχώρησε από το project  μετά το δημόσιο κατηγορώ, κυρίως από την οικογένεια του προέδρου.

Πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ferrell ήταν εμπλεκόμενος και με την παραγωγή της ταινίας. Υποστηρικτές του προέδρου, αλλά και τα παιδιά του, Patti Davis και Michael Reagan, κριτίκαραν την δημιουργία της ταινίας ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από την περίοδο κατά την οποία ο πρόεδρος έπασχε από Αλτσχάιμερ, και συνέχιζε να κυβερνά.

Ο Διεθνής Οργανισμός για το Αλτσχάιμερ, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κατά την οποία αναφέρει ότι η ταινία θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει ελαφρώς ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως αυτό της νόσου, σημειώνοντας ότι κανείς δεν θα επιχειρούσε μία κωμωδία που θα αφορά τον καρκίνο.

Το σενάριο της ταινίας έχει την υπογραφή του Mike Rosolio, και ξεκινά από την δεύτερη θητεία του προέδρου, όπου και άρχισε να υποφέρει από άνοια.

Η οικογένεια του προέδρου από την άλλη, είναι δυσαρεστημένη από την εμπλοκή του κωμικού με την όλη διαδικασία. Η ταινία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει στούντιο να στηρίξει την παραγωγή, αν και μετά από αυτά τα γεγονότα, δύσκολα θα καταφέρει να προχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα για: