Ο τραυματισμός του Dylan O'Brien, καθυστερεί το 3o μέρος του "Maze Runner" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο τραυματισμός του Dylan O’Brien, καθυστερεί το 3o μέρος του “Maze Runner”

Ειδήσεις | 2-5-2016 |

Τον προηγούμενο Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι ο πρωταγωνιστής του «Maze Runner», Dylan O’Brien, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στα πρόσωπό, και αναγκάστηκε σε νοσηλεία, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου μέρους της τριλογίας «The Death Cure».

H παραγωγή της ταινίας σταμάτησε με σκοπό ο ηθοποιός να αναρρώσει πλήρως, και θα ξεκινούσε πάλι εργασίες στις 9 Μαΐου. Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς ο τραυματισμός του O’Brien είναι πολύ πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχαν αποφανθεί οι γιατροί, και έτσι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα.

Η FOX σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Η επαναφορά της παραγωγής του ‘Maze Runner: The Death Cure’ θα καθυστερήσει προκειμένου ο Dylan να επανέλθει από τους τραυματισμούς του. Ευχόμαστε στον Dylan ταχεία ανάρρωση και ανυπομονούμε να αρχίσουμε την παραγωγή το συντομότερο δυνατόν”.

Η έξοδος της ταινίας είναι κανονισμένη για τις 17 Φεβρουαρίου του 2017, αλλά περιμένουμε να αλλάξει και αυτή η ημερομηνία.

Διαβάστε περισσότερα για: ,