Ο Tom Hanks επιστρέφει ως Robert Langdon στο Inferno του Dan Brown – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Tom Hanks επιστρέφει ως Robert Langdon στο Inferno του Dan Brown

Ειδήσεις | 7-5-2016 |

Σας έλειψε ; Αν ναι, τότε ο Tom Hanks επιστρέφει για τρίτη φορά ως ο καθηγητής   Robert Langdon στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Dan Brown με τον τίτλο Inferno.

O Tom Hanks θα γίνει ξανά ο καθηγητής συμβολολογίας του Harvard μετά από δυο προηγούμενες επιτυχημένες ταινίες, τον Κώδικα Ντα Βίντσι του 2006 και Άγγελοι και Δαίμονες του 2009. Αυτή τη φορά ο καθηγητής ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο της Ιταλίας με αμνησία. Δεν έχει ιδέα για το ποιος είναι ή για το πώς βρέθηκε εκεί. Χείρα βοηθείας θα είναι η Dr. Sienna Brooks, την οποία υποδύεται η Felicity Jones. Μαζί θα προσπαθήσουν να σταματήσουν έναν επικίνδυνο άντρα που προσπαθεί να εξαπολύσει μια παγκόσμια επιδημία η οποία συνδέεται με το έργο του Δάντη  «Κόλαση» (Inferno).

Στη σκηνοθετική καρέκλα θα βρεθεί για ακόμα μια φορά ο Ron Howard και αναμένεται να δημιουργήσει το τρίτο επιτυχημένο blockbuster από τα βιβλία του Dan Brown, καθώς τα προηγούμενα είχαν συγκεντρώσει 1.2 δις δολλάρια στο παγκόσμιο box office.

Το μόνο υλικό που έχουμε από την ταινία είναι μια αφίσα με τον Tom Hanks η οποία μόλις κυκλοφόρησε. Ελπίζουμε ότι περισσότερα θα αποκαλυφθούν στο σύντομο μέλλον.

inferno

Διαβάστε περισσότερα για: , ,