Ο Gael Garcia Bernal θα γίνει ο φουτουριστικός νέος Ζορό - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Gael Garcia Bernal θα γίνει ο φουτουριστικός νέος Ζορό

Ειδήσεις | 10-5-2016 |

Όταν ο Jonás Cuarón δέχτηκε να σκηνοθετήσει το φουτουριστικό reboot του Zorro, με τον απλό τίτλο “Z”, οι πιθανότητες ήθελαν να προσλαμβάνει τον Gael García Bernal, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, Desierto. Οι πιθανότητες δεν είναι πλέον πιθανότητες, και πλέον η συνεργασία θα γίνει.

Βέβαια μόνο έκπληξη δεν είναι η επιλογή του ηθοποιού, καθώς από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το project το 2012, το όνομά του ηθοποιού ήταν το επικρατέστερο.

Ο Cuaron θα υπογράφει και το σενάριο, αλλάζοντας τον χρόνο που έδρασε ο ήρωας για το κοντινό μέλλον, όπου και θα πρέπει να αντιμετωπίσει αγνώστους μέχρι στιγμής κακοποιούς. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα στούντιο της Pinewood, αλλά όχι του Λονδίνου. Αλλά στα αντίστοιχα της Δομινικανής Δημοκρατίας. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Lantica Media και Sobini Films, αφού η 20th Century Fox, αποσύρθηκε από την παραγωγή.

“Πάντα θέλαμε τον Gael για τον ρόλο,” δηλώνουν οι παραγωγοί. “Ο Zorro είναι ένας χαρισματικός ήρωας, πνευματώδης και έξυπνος. Ο Gael κατέχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, και έχει την ικανότητα να τα παραδώσει σε μία νέα εκδοχή, η οποία θα παρουσιάσει τον ήρωα στο νέο κοινό.”

Σας θυμίζουμε ότι ο Bernal ήρθε και πάλι στην επιφάνεια τον προηγούμενο Ιανουάριο όταν κέρδισε χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία του στη σειρά “Mozart In The Jungle”.