Ο Ewan McGregor στην 3η σεζόν του Fargo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ewan McGregor στην 3η σεζόν του Fargo

Ειδήσεις | 21-5-2016 |

Ο Ewan McGregor θα είναι ο πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς Fargo. Ο σκωτσέζος ηθοποιός θα υποδυθεί τα αδέρφια Stussy. Ναι ο ρόλος του θα είναι διπλός όπως καταλάβατε. Θα είναι ο Emmit Stussy και ο νεότερος αδερφός του Ray Stussy.

Πιο συγκεκριμένα, ο Emmit Stussy είναι ο Βασιλιάς μια μάντρας αυτοκινήτων στη Μινεσότα. Είναι όμορφος, αυτοδημιούργητος και οικογενειάρχης ενώ θεωρεί τον εαυτό του, το απόλυτο Αμερικάνικο success story. Ο ελάχιστα μικρότερος αδερφός του Ray Stussy από την άλλη πλευρά είναι μια διαφορετική ιστορία. Ψιλοκαραφλός, κοιλαράς και του οποίου το υψηλότερο σημείο στη ζωή του ήταν το σχολείο. Τώρα ο Ray είναι αστυνομικός-επιτηρητής αποφυλακισμένων και θεωρεί πως για όλα τα κακά που του έχουν συμβεί υπεύθυνος είναι  ο αδελφός του.

Μας φαίνεται ήδη εξαιρετική ιδέα ! Ανυπομονούμε.

Τον Δεκέμβριο ο δημιουργός της σειράς Noah Hawley είχε ανακοινώσει ότι η 3η σεζόν του Fargo θα τοποθετείται στο 2010, τέσσερα χρόνια μετά από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν η οποία διαδραματιζόταν στο 2006. Η 2η σεζόν μας πήγε πίσω στο χρόνο και στο 1979, ενώ υπάρχει πιθανότητα κάποιοι από τους χαρακτήρες να επιστρέψουν.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν κατά τα τέλη της χρονιάς ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: ,