Ο Eddie Redmayne γίνεται άνθρωπος των σπηλαίων - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Eddie Redmayne γίνεται άνθρωπος των σπηλαίων

Ειδήσεις | 9-5-2016 |

Σας άρεσαν “Οι Πειρατές”; Σας φάνηκε ευχάριστη έκπληξη ο “Σον το πρόβατο“; Η ομάδα πίσω από αυτές τις δύο επιτυχίες, ετοιμάζει το Early Man, μας ταξιδεύει στην προϊστορική περίοδο, και έχει και Eddie Redmayne να δανείζει τη φωνή του στον κεντρικό χαρακτήρα.

Ο Redmayne θα είναι ο Dug, ο οποίος είναι άνθρωπος των σπηλαίων, σε μία περιπέτεια στην οποία θα τον συνοδεύει ο Hognob, ένα προϊστορικό γουρούνι. Το δίδυμο, μαζί με την φυλή του Dug, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους ανθρώπους της εποχής του χαλκού. Με αυτό στο μυαλό μας, και σκεπτόμενοι το χιούμορ και τις αναφορές σε σύγχρονα θέματα, που συνήθως συναντάμε σε τέτοιου είδους ταινίες, σίγουρα μιλάμε για μία ακόμα επιτυχία.

Aardman-Early-Man

“Όχι μόνο είναι απόλαυση να δουλεύεις με τον Eddie, αλλά η ποικιλία του και η ενέργειά του βοήθησαν στο να ζωντανέψει τον χαρακτήρα,” δήλωσε ενθουσιωδώς ο παραγωγός της ταινίας, Nick Park.

Το Early Man θα βγει στις βρετανικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2018, με στο σκηνοθετικό δίδυμο του Shaun The Sheep, Mark Burton και Richard Starzak να επιστρέφει.

Διαβάστε περισσότερα για: ,